Artikel top billede

Huaweis telefonsalg og omsætning vokser eksplosivt - siger selskabet

Både telefonsalg og omsætning stiger eksplosivt for Huawei, meddeler det kinesiske selskab.

Huawei har trods blacklisting i USA kronede dage med massiv fremgang.

I hvert fald meddeler selskabet, at selskabets omsætning i årets første tre kvartaler er steget med 24,4 procent i forhold til den tilsvarende periode i fjor.

Det betyder, at Huawei i årets første ni måneder i alt har omsat for 610,8 milliarder yuan, hvilket svarer til omkring 600 milliarder kroner, lyder det.

Huawei oplyser ikke, hvordan situationen ser ud i de enkelte kvartaler.

Selskabet meddeler, at det i perioden har solgt godt 185 millioner smartphones. Det er 26 procent flere end i den tilsvarende periode et år tidligere.

Huawei har i det seneste års tid for alvor været i ilden i Vesten, hvor en række lande har beskyldt selskabet for at være i lommen på den kinesiske regering.

Det har udløst bekymringer om, at Huawei - der er verdens største leverandør af udstyr til 5G-netværk - vil kunne udnytte sit 5G-udstyr til at spionere på Kinas vegne.

I USA er Huawei blevet sat på den såkaldte entity-liste, som betyder, at amerikanske virksomheder kun må handle med Huawei med særlig tilladelse.

Huawei meddeler imidlertid, at selskabets levering af 5G-udstyr er kommet op i fart.

“Huawei til indtil videre underskrevet mere end 60 kommercielle 5G-kontrakter med førende, globale carriers og leveret mer eend 400.000 5G Massive MIMO antenne-enheder,” meddeler selskabet.

Du finder hele meddelelsen fra Huawei her: Huawei Announces Q3 2019 Business Results

Læs også:

Huawei stormer frem: Her er verdens største smartphone-producenter lige nu - Apple åndes i nakken af endnu en kinesisk producent

Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu

Ericsson skal overtage drift af TDC's netværk om allerede to uger: Huawei færdig som hovedleverandør et år før kontraktudløb

Spionage-anklager mod Huawei bunder i en stor magt-kamp med Kina om data: Hvem skal have retten til at overvåge og spionere mod dig?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere