Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Huaweis telefonsalg og omsætning vokser eksplosivt - siger selskabet

Både telefonsalg og omsætning stiger eksplosivt for Huawei, meddeler det kinesiske selskab.

Huawei har trods blacklisting i USA kronede dage med massiv fremgang.

I hvert fald meddeler selskabet, at selskabets omsætning i årets første tre kvartaler er steget med 24,4 procent i forhold til den tilsvarende periode i fjor.

Det betyder, at Huawei i årets første ni måneder i alt har omsat for 610,8 milliarder yuan, hvilket svarer til omkring 600 milliarder kroner, lyder det.

Huawei oplyser ikke, hvordan situationen ser ud i de enkelte kvartaler.

Selskabet meddeler, at det i perioden har solgt godt 185 millioner smartphones. Det er 26 procent flere end i den tilsvarende periode et år tidligere.

Huawei har i det seneste års tid for alvor været i ilden i Vesten, hvor en række lande har beskyldt selskabet for at være i lommen på den kinesiske regering.

Det har udløst bekymringer om, at Huawei - der er verdens største leverandør af udstyr til 5G-netværk - vil kunne udnytte sit 5G-udstyr til at spionere på Kinas vegne.

I USA er Huawei blevet sat på den såkaldte entity-liste, som betyder, at amerikanske virksomheder kun må handle med Huawei med særlig tilladelse.

Huawei meddeler imidlertid, at selskabets levering af 5G-udstyr er kommet op i fart.

“Huawei til indtil videre underskrevet mere end 60 kommercielle 5G-kontrakter med førende, globale carriers og leveret mer eend 400.000 5G Massive MIMO antenne-enheder,” meddeler selskabet.

Du finder hele meddelelsen fra Huawei her: Huawei Announces Q3 2019 Business Results

Læs også:

Huawei stormer frem: Her er verdens største smartphone-producenter lige nu - Apple åndes i nakken af endnu en kinesisk producent

Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu

Ericsson skal overtage drift af TDC's netværk om allerede to uger: Huawei færdig som hovedleverandør et år før kontraktudløb

Spionage-anklager mod Huawei bunder i en stor magt-kamp med Kina om data: Hvem skal have retten til at overvåge og spionere mod dig?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere