Artikel top billede

Huaweis telefonsalg og omsætning vokser eksplosivt - siger selskabet

Både telefonsalg og omsætning stiger eksplosivt for Huawei, meddeler det kinesiske selskab.

Huawei har trods blacklisting i USA kronede dage med massiv fremgang.

I hvert fald meddeler selskabet, at selskabets omsætning i årets første tre kvartaler er steget med 24,4 procent i forhold til den tilsvarende periode i fjor.

Det betyder, at Huawei i årets første ni måneder i alt har omsat for 610,8 milliarder yuan, hvilket svarer til omkring 600 milliarder kroner, lyder det.

Huawei oplyser ikke, hvordan situationen ser ud i de enkelte kvartaler.

Selskabet meddeler, at det i perioden har solgt godt 185 millioner smartphones. Det er 26 procent flere end i den tilsvarende periode et år tidligere.

Huawei har i det seneste års tid for alvor været i ilden i Vesten, hvor en række lande har beskyldt selskabet for at være i lommen på den kinesiske regering.

Det har udløst bekymringer om, at Huawei - der er verdens største leverandør af udstyr til 5G-netværk - vil kunne udnytte sit 5G-udstyr til at spionere på Kinas vegne.

I USA er Huawei blevet sat på den såkaldte entity-liste, som betyder, at amerikanske virksomheder kun må handle med Huawei med særlig tilladelse.

Huawei meddeler imidlertid, at selskabets levering af 5G-udstyr er kommet op i fart.

“Huawei til indtil videre underskrevet mere end 60 kommercielle 5G-kontrakter med førende, globale carriers og leveret mer eend 400.000 5G Massive MIMO antenne-enheder,” meddeler selskabet.

Du finder hele meddelelsen fra Huawei her: Huawei Announces Q3 2019 Business Results

Læs også:

Huawei stormer frem: Her er verdens største smartphone-producenter lige nu - Apple åndes i nakken af endnu en kinesisk producent

Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu

Ericsson skal overtage drift af TDC's netværk om allerede to uger: Huawei færdig som hovedleverandør et år før kontraktudløb

Spionage-anklager mod Huawei bunder i en stor magt-kamp med Kina om data: Hvem skal have retten til at overvåge og spionere mod dig?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.