Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Facebook udruller nye musik-funktioner i Danmark: Se dem her

Facebook lancerer en nye musik-funktioner i seks europæiske lande, herunder Danmark. Nu kan du udtrykke dig selv via en lip sync-tjeneste.

Facebook udruller en række nye musik-funktioner, der har været undervejs i godt et år.

De nye funktioner, der vil integreres i Facebook-platformen og på Instagram, lanceres i dag 17. oktober i seks europæiske lande.

"Vi har arbejdet med musik-partnere verden over for at kunne forbinde folk og hjælpe dem med at udtrykke sig selv gennem musik på tværs af alle Facebook-familiens apps," skriver det sociale medie i en nyhed.

Nu bliver det muligt for brugerne at lave personlige videoer med musik fra "et bredt katalog af internationale og lokale sange," der kan deles på de sociale medier.

Læs også: Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

Derudover bliver det også muligt for brugerne i de seks lande at tilføje en sang til billeder og videoer, der lægges op i 'story'-funktionen.

Facebook vil også byde på en karaoke-lignende funktion, hvor brugeren kan udtrykke sig selv ved at "synge" via Lip Sync Live-funktionen. Dette sker via Facebook-live funktionen, hvor optagelserne deles live.

Som del af de nye musik-funktioner vil det også blive muligt at fastgøre en enkelt sang i toppen af ens Facebook-profil.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere