Artikel top billede

Zuckerberg erkender problemer med ny digital valuta: “Lige nu er vi ikke er den ideelle budbringer”

De amerikanske politikere i Kongressen grillede Facebook-stifter Mark Zuckerberg om selskabets planer om en digital kryptovaluta. Han erkendte at selskabet har troværdighedsproblemer.

Endnu en gang skulle Facebooks stifter Mark Zuckerberg stå skoleret over for politikerne i den ameriklanske Kongres.

Denne gang for at forklare om planerne for den kommende kryptovaluta Libra, som selskabet planlægger at lancere.

Her erkendte stifteren, at Facebooks lave troværdighed er et problem for den kommende digitale kryptovaluta, som allerede er blevet udsat af stor kritik fra både politikere og centralbanker.

"Jeg er overbevist om, at det (Libra, red.) er noget, der skal konstrueres, men jeg forstår, at vi lige nu ikke er den ideelle budbringer," siger Mark Zuckerberg ifølge Dagbladet Børsen til høringen.

Igennem høringen på flere timer skulle Zuckerberg forsvare lanceringen af Libra, der blevet kaldt både disillutioneret og Sindssyg af andre amerikanske politikere.

Heller ikke blandt sine forretningspartnere har der været stor opbakning til projektet.

Planen var, at betalingsgiganterne PayPal, Visa, Mastercard, Ebay og Stripe skulle alle havde være en del af projektet. Men alle selskaber har sidenhen valgt at trække sig fra samarbejdet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere