Artikel top billede

Er Google på vej med ny smartwatch-satsning? Kan være ved at købe Fitbit

Søgegiganten Google har ikke haft succes med sine egne smartwatches, men nu kan selskabet været på vej til at købe smartwatch-producenten Fitbit.

Google har indtil videre ikke haft større succes med sine egne Pixel-smartwatches.

Men søgegiganten her tilsyneladende ikke helt opgivet området.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters kan Alphabet, der er Googles moderselskab, være på vej til at opkøbe Fitbit, der er kendt for lave smartwatches og fitness-armbånd.

Prisen er ukendt

Ifølge Reuters er der forhandlinger mellem de to selskaber, men det er endnu uvist om de også vil udmønte sig i en handel. Det er ligeledes uvist, hvad Google har budt for Fitbit.

Fitbit har gennem de seneste år været en af de førende producenter af såkaldt wearables som fitnessarmbånd og smartwatches, der indsamler data om brugernes motionsvaner og sundhedstilstand.

Udover sine Pixel-smartwatches har Googles også udviklet sit eget smartwatch-styresystemet WearOS, som heller ikke har opnået nogen større udbredelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere