Artikel top billede

Er Google på vej med ny smartwatch-satsning? Kan være ved at købe Fitbit

Søgegiganten Google har ikke haft succes med sine egne smartwatches, men nu kan selskabet været på vej til at købe smartwatch-producenten Fitbit.

Google har indtil videre ikke haft større succes med sine egne Pixel-smartwatches.

Men søgegiganten her tilsyneladende ikke helt opgivet området.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters kan Alphabet, der er Googles moderselskab, være på vej til at opkøbe Fitbit, der er kendt for lave smartwatches og fitness-armbånd.

Prisen er ukendt

Ifølge Reuters er der forhandlinger mellem de to selskaber, men det er endnu uvist om de også vil udmønte sig i en handel. Det er ligeledes uvist, hvad Google har budt for Fitbit.

Fitbit har gennem de seneste år været en af de førende producenter af såkaldt wearables som fitnessarmbånd og smartwatches, der indsamler data om brugernes motionsvaner og sundhedstilstand.

Udover sine Pixel-smartwatches har Googles også udviklet sit eget smartwatch-styresystemet WearOS, som heller ikke har opnået nogen større udbredelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere