Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Er Google på vej med ny smartwatch-satsning? Kan være ved at købe Fitbit

Søgegiganten Google har ikke haft succes med sine egne smartwatches, men nu kan selskabet været på vej til at købe smartwatch-producenten Fitbit.

Google har indtil videre ikke haft større succes med sine egne Pixel-smartwatches.

Men søgegiganten her tilsyneladende ikke helt opgivet området.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters kan Alphabet, der er Googles moderselskab, være på vej til at opkøbe Fitbit, der er kendt for lave smartwatches og fitness-armbånd.

Prisen er ukendt

Ifølge Reuters er der forhandlinger mellem de to selskaber, men det er endnu uvist om de også vil udmønte sig i en handel. Det er ligeledes uvist, hvad Google har budt for Fitbit.

Fitbit har gennem de seneste år været en af de førende producenter af såkaldt wearables som fitnessarmbånd og smartwatches, der indsamler data om brugernes motionsvaner og sundhedstilstand.

Udover sine Pixel-smartwatches har Googles også udviklet sit eget smartwatch-styresystemet WearOS, som heller ikke har opnået nogen større udbredelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere