Valentin Sribar, leder af Gartners CIO Research Group, på scenen i Barcelona. Foto: Christoffer Lund-Hansen

Her er de fire vigtigste fokusområder for top-CIO'en lige nu ifølge Gartner: Sådan finder du det altafgørende 'TechQuilibrium-punkt'

Gartner Symposium/ITxpo 2019: TechQuilibrium-punktet bliver altafgørende for CIO's verden over i årene, der kommer, men det tager tid at finde. Sådan lyder det fra Gartner, der giver alle CIO's og it-beslutningstagere en guide til, hvordan punktet findes. Finder du ikke punktet kan det få fatale konsekvenser for forretningen.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Få indblik i hvordan man som CIO finder det altafgørende TechQuilibrium-punkt
  • Læs hvilke fokusområder der bliver de vigtigste for den globale top-CIO i de kommende år
  • Indsigt i konsekvenserne hvis din forretning ikke finder TechQuilibrium-punkt
  • Find ud af hvorfor selskaber verden over bør skifte fokus fra at beskytte virksomheden til i stedet at beskytte samfundet
  • Tjek hvorfor 40 procent af alle beslutninger i 2022 vil blive truffet samarbejde med kunstig intelligens
1.494
7:30 min
Computerworld i Barcelona: 7.500 CIO'er og andre it-beslutningstagere fra hele verden er flokket til Barcelona for at deltage i det globale it-analysehus Gartners store Symposium/ITxpo 2019-konference.

Og der er ingen tvivl om, at mandagens åbnings-keynote med hele fire Gartner-topfolk er noget af et tilløbstykke.

Køen til det største auditorium i Barcelona International Convention Centre er så massiv, at Gartner samtidig livestreamer åbningstalen i tre andre lokaler.

Alle de forventningsfulde deltagere er kommet for at høre Gartners bud på de vigtigste værktøjer for at, fremtidens CIO'er og it-beslutningstagere bliver succesfulde.

Og deltagerne kommer ikke til at gå skuffede hjem, hvis man skal tro Gartner.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 249kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 1.995 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Test: OnePlus leverer igen sikkert håndværk i spritny toptelefon: En hurtig mobil til en skarp pris

0 Premium-indhold

Hackerne bag Telenor-angreb kan være fyldt med varm luft: ”Det virker meget usandsynligt, at statssponsorerede grupper vil udføre denne type angreb”

0 Premium-indhold

Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte

0 Premium-indhold

Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"

0 Premium-indhold

Så galt står det til med it-sikkerheden i Danmark: Hver tredje store virksomhed har oplevet it-sikkerhedsbrud i 2019


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.