Artikel top billede

Capgeminis nye topchef ændrer i den danske organisation: Sætter nyt fokus

Capgeminis nye topchef, Claus Rydkjær, ændrer i organisationen og genetablerer management consulting-forretningen.

Capgemini Danmarks nye direktør, Claus Rydkjær, ændrer i organisationen og vil nu sætte ekstra tryk på især fire sektorer for konsulenthuset.

Til ITWatch fortæller han, at Capgemini Danmark fremover vil sætte fokus på den offentlige sektor, life science, manufacturing og finans-sektoren.

Han siger, at Cap Gemini Danmarks organisation fremover skal bygges op omkring de sektorer, som kun selskabets kommercielle afdeling ellers har anvendt.

“Dér, hvor vi virkelig skruer op, er ved at sammensmelte den kommercielle del af forretningen, rådgivningsdelen og vores leverancedel omkring et sektorspecifikt fokus,” siger han.

Samtidig genetablerer selskabet sin management consulting-forretning, der kommer til at bygge på en række profiler, som Claus Rydkjær har tiltrukket fra nogle af Cap Geminis konkurrenter.

Claus Rydkjær blev ansat som topchef i Cap Gemini Danmark i sommer, hvor han kom fra stilling som partner i Boston Consulting Group.

Capgemini Danmark omsatte i fjor for 318 millioner kroner, hvilket var tre procent lavere end året før og under ledelsens forventninger, fremgår af selskabets seneste årsregnskab.

Særligt har rekruttering af det ønskede antal medarbejdere været en udfordring for selskabet, ligesom Cap Gemini Danmarks lønsomhed har været under pres på grund af de høje lønninger til medarbejderne.

Det kan du læse mere om her: Capgemini Danmark har fundet sin nye CEO: Her er manden, der skal rette Capgeminis lønsomhed op igen.

Læs også:

Ny direktør hos Capgemini skal forbedre konsulenthusets lønsomhed: Her er hans foreløbige plan

Danske it-selskaber taber hastigt terræn til resten af Europa - men løsningen ligger lige for, mener IT-Branchen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.