Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Bart Dabrowski Foto Bart GbR www.bartek.be)

Capgeminis nye topchef ændrer i den danske organisation: Sætter nyt fokus

Capgeminis nye topchef, Claus Rydkjær, ændrer i organisationen og genetablerer management consulting-forretningen.

Capgemini Danmarks nye direktør, Claus Rydkjær, ændrer i organisationen og vil nu sætte ekstra tryk på især fire sektorer for konsulenthuset.

Til ITWatch fortæller han, at Capgemini Danmark fremover vil sætte fokus på den offentlige sektor, life science, manufacturing og finans-sektoren.

Han siger, at Cap Gemini Danmarks organisation fremover skal bygges op omkring de sektorer, som kun selskabets kommercielle afdeling ellers har anvendt.

“Dér, hvor vi virkelig skruer op, er ved at sammensmelte den kommercielle del af forretningen, rådgivningsdelen og vores leverancedel omkring et sektorspecifikt fokus,” siger han.

Samtidig genetablerer selskabet sin management consulting-forretning, der kommer til at bygge på en række profiler, som Claus Rydkjær har tiltrukket fra nogle af Cap Geminis konkurrenter.

Claus Rydkjær blev ansat som topchef i Cap Gemini Danmark i sommer, hvor han kom fra stilling som partner i Boston Consulting Group.

Capgemini Danmark omsatte i fjor for 318 millioner kroner, hvilket var tre procent lavere end året før og under ledelsens forventninger, fremgår af selskabets seneste årsregnskab.

Særligt har rekruttering af det ønskede antal medarbejdere været en udfordring for selskabet, ligesom Cap Gemini Danmarks lønsomhed har været under pres på grund af de høje lønninger til medarbejderne.

Det kan du læse mere om her: Capgemini Danmark har fundet sin nye CEO: Her er manden, der skal rette Capgeminis lønsomhed op igen.

Læs også:

Ny direktør hos Capgemini skal forbedre konsulenthusets lønsomhed: Her er hans foreløbige plan

Danske it-selskaber taber hastigt terræn til resten af Europa - men løsningen ligger lige for, mener IT-Branchen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere