Artikel top billede

(Foto: Bart Dabrowski Foto Bart GbR www.bartek.be)

Capgeminis nye topchef ændrer i den danske organisation: Sætter nyt fokus

Capgeminis nye topchef, Claus Rydkjær, ændrer i organisationen og genetablerer management consulting-forretningen.

Capgemini Danmarks nye direktør, Claus Rydkjær, ændrer i organisationen og vil nu sætte ekstra tryk på især fire sektorer for konsulenthuset.

Til ITWatch fortæller han, at Capgemini Danmark fremover vil sætte fokus på den offentlige sektor, life science, manufacturing og finans-sektoren.

Han siger, at Cap Gemini Danmarks organisation fremover skal bygges op omkring de sektorer, som kun selskabets kommercielle afdeling ellers har anvendt.

“Dér, hvor vi virkelig skruer op, er ved at sammensmelte den kommercielle del af forretningen, rådgivningsdelen og vores leverancedel omkring et sektorspecifikt fokus,” siger han.

Samtidig genetablerer selskabet sin management consulting-forretning, der kommer til at bygge på en række profiler, som Claus Rydkjær har tiltrukket fra nogle af Cap Geminis konkurrenter.

Claus Rydkjær blev ansat som topchef i Cap Gemini Danmark i sommer, hvor han kom fra stilling som partner i Boston Consulting Group.

Capgemini Danmark omsatte i fjor for 318 millioner kroner, hvilket var tre procent lavere end året før og under ledelsens forventninger, fremgår af selskabets seneste årsregnskab.

Særligt har rekruttering af det ønskede antal medarbejdere været en udfordring for selskabet, ligesom Cap Gemini Danmarks lønsomhed har været under pres på grund af de høje lønninger til medarbejderne.

Det kan du læse mere om her: Capgemini Danmark har fundet sin nye CEO: Her er manden, der skal rette Capgeminis lønsomhed op igen.

Læs også:

Ny direktør hos Capgemini skal forbedre konsulenthusets lønsomhed: Her er hans foreløbige plan

Danske it-selskaber taber hastigt terræn til resten af Europa - men løsningen ligger lige for, mener IT-Branchen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere