Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

TDC ruller fiber ud til yderligere 700 husstande på Sjælland

TDC’s fiberoffensiv på Sjælland fortsætter. Selskabet ruller nu fiber ud til 700 husstande, der alle kan blive sluttet til fibernettet kvit og frit.

TDC er på vej med fiber-net til 700 husstande i Slagelse på Sjælland, som inden for den kommende tid kvit og frit kan blive koblet på det lynhurtige net.

“Husstande og virksomheder i det udvalgte område kan fra i dag [fredag 1. november, red] bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC,” lyder det fra TDC.

I en udsendt meddelelse siger chefen for fiberudrulning i selskabet, Herik Leu Christiansen, at der er ‘stor interesse’ for TDC’s fiber-projekt i Slagelse.

“Derfor er det naturligt for os at udvide udrulningen og bidrage yderligere til fremtidssikringen af den digitale infrastruktur i Slagelse,” meddeler han.

Selve tilslutningen er gratis. Men skal man siden have leveret internet og andet indhold gennem forbindelsen, kræver det, at man har et abonnement hos en udbyder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere