Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

TDC ruller fiber ud til yderligere 700 husstande på Sjælland

TDC’s fiberoffensiv på Sjælland fortsætter. Selskabet ruller nu fiber ud til 700 husstande, der alle kan blive sluttet til fibernettet kvit og frit.

TDC er på vej med fiber-net til 700 husstande i Slagelse på Sjælland, som inden for den kommende tid kvit og frit kan blive koblet på det lynhurtige net.

“Husstande og virksomheder i det udvalgte område kan fra i dag [fredag 1. november, red] bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC,” lyder det fra TDC.

I en udsendt meddelelse siger chefen for fiberudrulning i selskabet, Herik Leu Christiansen, at der er ‘stor interesse’ for TDC’s fiber-projekt i Slagelse.

“Derfor er det naturligt for os at udvide udrulningen og bidrage yderligere til fremtidssikringen af den digitale infrastruktur i Slagelse,” meddeler han.

Selve tilslutningen er gratis. Men skal man siden have leveret internet og andet indhold gennem forbindelsen, kræver det, at man har et abonnement hos en udbyder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere