Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

Nets fyrer to top-direktører: Skifter ud på vigtige poster

Nets skifter ud i den syv mand store direktion og henter to top-profiler ind.

Betalings-giganten Nets skifter ud på pladserne i direktionen, hvor selskabet fyrer to af de syv direktører.

Det drejer sig om HR-direktør Thomas Kolber og chefen for det, som Nets kalder for ‘Issuer & eSecurity Services, Thomas Jul, som nu begge forlader selskabet.

Ind kommer i stedet den tidligere COO og konstituerede CEO i Nordea, Torsten Hagen Jørgensen som nu CEO for Issuer & eSecurity Services.

"Thomas Jul har været central i at forankre et kommercielt mindset samt et stærkt kunde- og produktfokus i Issuer & eSecurity Services. Vi begiver os nu ud på den næste fase af vores strategiske rejse, og Torsten Hagen Jørgensen har i kraft af sin store erfaring fra den finansielle sektor, sit netværk og omfattende viden om udstedere på tværs af Europa den rette profil til at gøre os til en førende europæisk spiller inden for issuer services," lyder det fra Nets topchef, Bo Nilsson, i en udsendt meddelelse.

Den finder du her.

Nets har desuden ansat HR-direktør i Vodafone, Gianluca Ventura, som ny HR-chef.

“Med sin internationale baggrund og store erfaring inden for transformationsprocesser og kulturel forandring vil Gianluca Ventura blive central i at videreføre den transformation, som Nets har påbegyndt som led i vores europæiske konsolidering. Han vil bygge videre på det stærke fundament, som Thomas Kolber har skabt i sin tid i Nets, hvor han for alvor har sat medarbejder-agendaen i fokus på tværs af gruppen,” lyder det i meddelelsen fra Nets.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere