Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Google køber Fitbit: Betaler 14 milliarder kroner for hele herligheden

Søgegiganten Google har købt wearables producenten Fitibit for et stort milliardbeløb. Fitbit lover, at selskabet også under Googles ledelse vil prioritere databeskyttelse højt.

Google har købt wearable-producenten Fitbit for 2,1 milliarder dollar, hvilket svarer til 14 milliarder kroner med den aktuelle dollar-kurs.

Det oplyser Google i et blogindlæg.

Skal styrke styresystem

Fitbit har gennem en årrække været en af de førende producenter af smartwatchet og fitnessarmbånd.

Google oplyser i blogindlægget, at selskabet ser opkøbet som en mulighed for investere endnu mere i selskabet eget styresystemet wearables, WearOS.

I en pressemeddelelse oplyser Fitbit, at selskabet ser Google som en ideel, fremtidig partner.

”Med Googles ressourcer og globale platform vil det blive muligt at accelere innovation inden for wearables, skalere hurtigere og gøre sundhed endnu mere tilgængelig for alle,” lyder det fra Jamer Park, medstifter og administrerende direktør for Fitbit i en pressemeddelelse.

Lover høj privacy

Samtidig understreger Fitbit i pressemeddelelsen, at selskabet også under Googles ledelse vil prioriere privacy og databeskyttelse højt.

”Fitbit vil fortsat sørge for at brugerne har kontrol over deres data, samt at der er fuld transparens om, hvilke data der bliver indsamlet og hvorfor,” lyder det fra Fitbit i pressemeddelelsen.

Rygterne om opkøbet har svirret i flere dage, og allerede i mandags rapporterede nyhedsbureauet Reuters, at Google kunne være tæt på et opkøb af Fitbit.

Læs også: Er Google på vej med ny smartwatch-satsning? Kan være ved at købe Fitbit
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere