Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany nedjusterer trods fremgang - har udvidet medarbejderstaben med næsten 500 mand på et år

Netcompany drosler ned og nedjusterer forventningerne på grund af “udsigterne til resten af 2019.’ Omsætningen er vokset med 21 procent på et år.

Netcompany nedjusterer forventningerne til årets samlede resultat i kølvandet på selskabets netop offentliggjorte resultat for tredje kvartal.

Det viser en samlet omsætning for tredje kvartal på 592,1 millioner kroner, hvor af de 578,1 millioner kroner ifølge selskabet skyldes organisk vækst, mens resten skyldes opkøb.

Det svarer til en samlet stigning i omsætningen 20,8 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor - og en stigning i den organiske vækst på 18 procent.

Alligevel vælger Netcompany nu at trække lidt i bremsen. Selskabet nedjusterer forventningerne til årets samlede resultat, der vil vise sig, når året udløber.

“Netcompany sænker forventningerne til den samlede omsætning for 2019,” meddeler selskabet, som peger på, at det nu forventer en samlet vækst i omsætningen på 20 procent i forhold til 2018.

Tidligere lød forventningen på en samlet vækst på op til 23,25 procent.

Nedjusteringen er ‘baseret på den omsætnings-vækst, der blev realiseret i september og på udsigterne til den tilbageværende part af 2019,” hedder det.

Netcompany forventer fortsat vækst på driftsindtjeningen på omkring 26 procent.

Regnskabet viser også, at Netcopmpany i tredje kvartal i gennemsnit beskæftigede 2.345 fuldtidsmedarbejdere.

Det svarer til en stigning på 480 medarbejdere i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor. Heraf kommer de 82 fra Netcompanys opkøb af hollandske xcx I ccc:

Du finder Netcompanys regnskabsmeddelelse her.
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Network Architect

CODAN Companies ApS

IT Security Manager

Danske Commodities A/S

Master data specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere