Artikel top billede

Netcompany nedjusterer trods fremgang - har udvidet medarbejderstaben med næsten 500 mand på et år

Netcompany drosler ned og nedjusterer forventningerne på grund af “udsigterne til resten af 2019.’ Omsætningen er vokset med 21 procent på et år.

Netcompany nedjusterer forventningerne til årets samlede resultat i kølvandet på selskabets netop offentliggjorte resultat for tredje kvartal.

Det viser en samlet omsætning for tredje kvartal på 592,1 millioner kroner, hvor af de 578,1 millioner kroner ifølge selskabet skyldes organisk vækst, mens resten skyldes opkøb.

Det svarer til en samlet stigning i omsætningen 20,8 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor - og en stigning i den organiske vækst på 18 procent.

Alligevel vælger Netcompany nu at trække lidt i bremsen. Selskabet nedjusterer forventningerne til årets samlede resultat, der vil vise sig, når året udløber.

“Netcompany sænker forventningerne til den samlede omsætning for 2019,” meddeler selskabet, som peger på, at det nu forventer en samlet vækst i omsætningen på 20 procent i forhold til 2018.

Tidligere lød forventningen på en samlet vækst på op til 23,25 procent.

Nedjusteringen er ‘baseret på den omsætnings-vækst, der blev realiseret i september og på udsigterne til den tilbageværende part af 2019,” hedder det.

Netcompany forventer fortsat vækst på driftsindtjeningen på omkring 26 procent.

Regnskabet viser også, at Netcopmpany i tredje kvartal i gennemsnit beskæftigede 2.345 fuldtidsmedarbejdere.

Det svarer til en stigning på 480 medarbejdere i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor. Heraf kommer de 82 fra Netcompanys opkøb af hollandske xcx I ccc:

Du finder Netcompanys regnskabsmeddelelse her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
NNIT åbner igen kontorerne for sine medarbejdere - snart vil alle være tilbage: Her er hele genåbningsplanen
De tomme mødelokaler og stille kontorer er ved at blive udskiftet med en summen af stemmer hos NNIT. Konsulenthuset er i gang med at eksekvere på en genåbningsplan, der skal munde ud i en fuld genåbning af kontorerne.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.