Artikel top billede

(Foto: Photo by Mimi Thian on Unsplash)

På jagt efter job som full-stack-udvikler? Her er 10 spændende job, der er ledige netop nu

Find dit nye job som fullstack-udvikler her. Lige nu er der ledige stillinger i hele Danmark. Vi har udvalgt en række af de mest interessante hos blandt andet cBrain, Schultz og Bording.

Er du på jagt efter en stilling som fullstack-udvikler, så har vi her 10 spændende bud på et nyt job til dig.

Der er job til dig, uanset om du er erfaren eller nyuddannet, og i denne uge finder du spændende stillinger fra virksomheder i hele landet. Her iblandt cBrain, Schultz og Bording.

Hver uge bringer vi i disse spalter en artikel med helt friske stillingsopslag.

Vi håber, at du kan finde et job, der frister.

Smartpage A/S søger fullstack developer, Valby

Dit arbejde kommer primært til at omhandle implementering af integrationer mellem kundens ecommerce løsning og deres andre forretningssystemer, samt udvikling af moduler til understøttelse af kundens forretningsregler.

Du får indflydelse på projekterne ved blandt andet at deltage i dialog med vores samarbejdspartnere og estimering af opgaverne.

Der er rig mulighed for at sparre med dine kollegaer om løsningsforslag til frameworks, integration, metoder og tilgang til udviklingsarbejdet.

Magien opstår, når nørder arbejder sammen.

Det kommer hurtigt til udtryk på kontoret i Valby, når der bliver diskuteret JavaScript, .net, C#, CSS3, xslt, HTML5, Frameworks, Dynamicweb, design, KPI’er og PIM systemer. Listen er meget lang!

Som en del af Smartpage skal man glæde sig til at komme på arbejde, og derfor gør vi meget ud af, at alle på kontoret har et sundt, uformelt og sjovt arbejdsmiljø.

Vi har massageordning til de ømme skuldre, PlayStation, Mario Kart (naturligvis på Nintendo 64), bordfodbold, citronmåner og filmklub.

Læs hele annoncen her.

Bording Danmark A/S søger fullstack .NET-udvikler til digital afdeling, Aarhus

Vil du arbejde i en veletableret virksomhed med en voksende digital afdeling, hvor faglighed er i fokus, og hvor du skal udvikle customized løsninger til en lang række spændende kunder?

Så er du måske den digitale konsulent, vi søger til vores kontor i Aarhus.

Vores hyggelige kontor i Aarhus danner rammerne om din hverdag, hvor du selv er med til at præge udviklingen i den digitale afdeling.

Her arbejder du sammen med fire dygtige, erfarne og engagerede kollegaer. Jobbet er fleksibelt og afvekslende, og vi tror på, at frihed under ansvar skaber de bedste resultater.

Vi har stort fokus på faglighed og på din faglige udvikling. Samtidig mener vi, at der skal være plads til snak og humor i hverdagen.

Som digital konsulent er du produktansvarlig for et gennemført digitalt gamification-koncept.

Du får mulighed for at fordybe dig i løsningen og dens teknologier, og du spiller den afgørende rolle for videreudviklingen og for udvikling af customized løsninger til vores kunder med udgangspunkt i konceptet.

Læs hele annoncen her.

cBrain søger fullstack .NET-udviklere til webbaseret produktudvikling, København

I cBrain skaber vi løsninger baseret på produkter, vi selv udvikler, og vi sætter innovation, kreativitet, udvikling og metode højt.

Vi udspringer af det datalogiske miljø, og vi har fingeren på pulsen inden for vores fag.

Vores udviklere er primært kandidatuddannede og ph.d.er i softwareudvikling fra DIKU, DTU, ITU, RUC, SDU, AAU, AU og LU (Lund).

Alle vores udviklere sidder i København, hvor vi har skabt et udviklingsmiljø i topklasse baseret på fagligt dygtige medarbejdere med lyst til at skabe software, der gør en forskel. Dén tilgang tror vi mere på end på overarbejde og pres.

M4-produktet er udviklet på Windows .NET-platformen med teknologier som C#, SQL Server, ASP.NET, webservices, JavaScript, Git, Docker, Azure DevOps Server og Elastic Stack.

Vi ejer hele softwarestakken, og det giver os stor frihed til at udvikle produktet funktionalitetsmæssigt og teknologisk.

Vi søger teknologisk funderede, forretningsorienterede udviklere, som vil være med til skabe innovative løsninger og følge dem helt til dørs hos vores kunder.

Du vil typisk være med i hele forløbet fra de første designs til implementering og idriftsættelse, og du vil kunne se dine fingeraftryk i det færdige produkt.

Læs hele annoncen her.

Prescriba A/S søger fullstack webprogrammør (Django & React), København

Prescriba er et healthcarefirma med 55 ansatte, som er specialister i at formidle den helt rigtige psykologhjælp til danske ansatte.

Vi brænder for at gå hele vejen for vores klienter, konstant at blive bedre til det vi gør og at have et stærkt kollegialt fællesskab, der gør det sjovt at gå på arbejde.

I programmørafdelingen udvikler og vedligeholder vi webservices, som styrer Prescribas kerneforretning.

Der er indgange både for vores rådgivning, bogholderi, klienter, kunder og psykologer.

Vores stack er bygget på Django, React, Ansible, Ubuntu, MySQL, PostgreSQL, Memcached, Celery, WebRTC, Rackspace, AWS, Telnyx og Twilio.

Du vil komme til at røre både frontend og backend, men der er gode muligheder for at fokusere mest på frontend eller backend alt efter, hvad der interesserer dig mest. DevOps er også en mulighed.

Du er en dygtig programmør, men derudover ser vi mange forskellige baggrunde som gode kandidater. Måske har du en relevant uddannelse, eller måske er du selvlært.

Læs hele annoncen her.

Assemble søger .Net-udviklere med Azure-erfaring til deres team i Aarhus

Til vores udviklingsafdeling i Aarhus søger vi to erfarne .NET Full stack-udviklere med erfaring indenfor udvikling af både webapplikationer og web API’er.

Vores løsninger afvikles både i traditionelt hosting-miljø samt i Microsofts Azure cloud-løsning, og vi forventer, at du har erfaring med udvikling og deployment til begge typer af miljøer.

Opgaverne spænder vidt og kan omfavne alle dele af udviklingsprocessen helt fra kravspecifikation over arkitektur og design til udvikling, test og support.

Den primære indsats vil være koncentreret omkring udvikling af webapplikationer samt web API’er til vores mobile apps.

Med ægte iværksætterånd, internationalt perspektiv samt en flad organisation med uformel omgangstone tilbyder Assemble en spændende hverdag med stort ansvar i en virksomhed, hvor der er masser af spændende udfordringer, muligheder og kollegialt sammenhold.

Læs hele annoncen her.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger Mobile-/Frontend-udvikler, Aarhus N

I virksomhedens afdeling i Aarhus N arbejder et kompetent team på 25 medarbejdere, der er med til at udvikle produktet INSIGHT.

I teamet er der 10 Fullstack-udviklere, der arbejder sammen som et stort team. Der arbejdes agilt og i sprint.

På kontoret er der stor fokus på den gode tone og respekten for hinanden.

Der er plads til at være social og det gælder både i uformelle sammenhænge og også via arrangementer arrangeret af virksomheden.

Du vil i stillingen komme til at indgå i et team af dedikerede udviklere, arkitekter og testere, der arbejder agilt omkring leverancer.

Der arbejdes på udvikling af både backend- og frontend-løsninger, hvor der skal sikres leverancer af høj kvalitet, og hvor automatisering er i fokus.

Derudover vil du deltage i optimering af udviklingsmetoder og -processer, samt deltage i standups og daglig sparring med kollegaer.

Du vil bl.a komme til at arbejde med mobilløsninger, hvor der arbejdes med Android og iOS. Her bruges Typescript, Cordova og Ionic. Ellers vil følgende teknologier være en del af din hverdag: JavaScript, Java, Jira, Git, Jenkins og Camel.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger fullstack-udvikler til markedsledende virksomhed, Odense

Brænder du for at udvikle og implementere webløsninger, så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

NPS A/S udvikler og producerer hardware og software til selvbetjente betalingsløsninger til brændstof- og bilvaskeanlæg og oplever stor efterspørgsel på virksomhedens stødt voksende produktportefølje.

Du kommer til at arbejde med design og udvikling af Web og SQL databaser. Du deltager i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation til teknisk dialog med kunderne.

Du får ansvaret for, og glæden ved, at se de konkrete resultater af din indsats og at følge »dine« produkters succes. Du vil indgå i små teams af to til tre personer.

Du vil referere til udviklingschefen og få en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer.

Læs hele annoncen her.

J. H. Schultz Information A/S søger fullstack-udvikler, Valby

Som udvikler i Schultz bliver du en del af vores inspirerende udviklermiljø, som beviser, at det kan være sjovt at bygge velfungerende software af høj kvalitet.

Vi har en fornuftig work-life balance, innovationsdage og hackathons til at finde på nye og bedre måder at gøre tingene på.

Du bliver en del af en virksomhed og en it-organisation, der vokser.

Lige nu er vi omring 80 it-medarbejdere i et in-house udviklermiljø. Vi udvikler både egen udviklede it-produkter og mere projektbaserede it-løsninger, hovedsageligt for kunder i det offentlige Danmark.

Du kommer til at arbejde med it-løsninger, der ”gør en forskel”, og du vil være med til at levere løsninger i agile teams, hvor der lægges vægt på også at have det sjovt.

Dine kollegaer er på et højt fagligt niveau og sparrer gerne. Mød nogle af dem her.

Vores motto er: ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.

Læs hele annoncen her.

Human Point Recruitment søger fullstack-javaudviklere til SOS International A/S, Frb.

Vil du være en del af den digitale transformation hos SOS International A/S? Kan du tage ansvaret for udvikling af integrationer og API’er på en OpenShift-platform fra Redhat?

Vil du arbejde i et open source-miljø baseret på den nyeste teknologi? Har du erfaring med webservices? Så er du den helt rigtige for SOS!

Du vil arbejde tæt sammen med den øvrige forretning i et åbent og innovativt miljø, hvor omstillingsparathed og agilitet er i højsædet.

SOS International A/S giver dig ansvaret for implementering af integrationer og API’er som et led i at opfylde den digitale transformation i 2020-strategien.

Du får her en unik mulighed for at blive en del af en it-afdeling, som har stor indflydelse på virksomhedens digitale transformation, og som derfor er i vækst.

Du får desuden mulighed for at holde dine kompetencer up-to-date gennem vedvarende uddannelses- og træningsprogrammer.

Læs hele annoncen her.

EPICO NextGen søger juniorsoftwareudviklere, der gerne vil tage næste skridt i deres karriere, Kbh eller Aarhus

Var du blandt de dygtigste på dit studie?

Har du mod på – og ønsker du – at udfordre den måde, vi tænker ’it’ i dag og hjælpe vores kunder med at beholde den digitale førertrøje på? Så læs her!

EPICO NextGen har skabt en base med juniorkonsulenter, som ønsker at udfordre sig selv og kundens teknologistak.

Vores kunder består primært af store og mellemstore virksomheder, som generelt er langt fremme på den tekniske front.

Derfor vil du som konsulent arbejde med nye og tidssvarende værktøjer og processorer.

Du vil oftest skulle indgå i et team af erfarne udviklere, hvor evnen til at kommunikere og samarbejde vægtes højt.

Jobbet som new tech-konsulent indebærer, ud over at løse konkrete udviklingsopgaver, at du er i stand til at bidrage med viden om nye værktøjer som elasticsearch, .Net Core, Angular, React native etc.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Har du lyst til at se andre Fullstack stillinger på it-jobbank.dk, så her.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu