Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Britisk kapitalfond med dansker i spidsen klar til at investere ‘aggressivt’ i danske startups

Den britiske kapitalfond Balderton Capital er klar til at investere ‘aggressivt’ i danske startups. Fonden har allerede investeret store summer i blandt andet Vivino og Peakon.

Den britiske kapitalfond Balderton Capital, der har danskeren Lars Fjeldsøe-Nielsen som ledende partner, er klar til at investere massivt i det danske startup-miljø.

“Vi kommer helt sikkert til at gå endnu mere aggressivt til værks i Danmark,” siger Lars Fjeldsøe-Nielsen til Børsen.

Balderton har allerede investeret store summer i startup-selskaber fra tech-sektoren herhjemme. Det gælder ikke mindst Vivino og Peakon.

Det kan du læse mere om her: Danske Peakon lander kæmpe kapitaltilskud: Får 230 millioner kroner blot fire år efter etableringen

Lars Fjeldsøe-Nielsen siger til avisen, at der for tiden er stort momentum i det danske iværksætter-miljø, der har vokset sig stort, og hvor mange tænker globalt helt fra begyndelsen.

Læs også:

Peakon-stifter går all-in og flytter til New York: ”Der er ingen grund til at tage foden af speederen”

Dansk vin-app henter 121 millioner kroner i ny kapitalrunde: Vil sælge vin for en milliard

Dansk eks-Uberchef med milliardfond på jagt efter danske iværksættere

Danske iværksættere har udviklet et virtuelt laboratorium - nu har de fået 65 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere