Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Britisk kapitalfond med dansker i spidsen klar til at investere ‘aggressivt’ i danske startups

Den britiske kapitalfond Balderton Capital er klar til at investere ‘aggressivt’ i danske startups. Fonden har allerede investeret store summer i blandt andet Vivino og Peakon.

Den britiske kapitalfond Balderton Capital, der har danskeren Lars Fjeldsøe-Nielsen som ledende partner, er klar til at investere massivt i det danske startup-miljø.

“Vi kommer helt sikkert til at gå endnu mere aggressivt til værks i Danmark,” siger Lars Fjeldsøe-Nielsen til Børsen.

Balderton har allerede investeret store summer i startup-selskaber fra tech-sektoren herhjemme. Det gælder ikke mindst Vivino og Peakon.

Det kan du læse mere om her: Danske Peakon lander kæmpe kapitaltilskud: Får 230 millioner kroner blot fire år efter etableringen

Lars Fjeldsøe-Nielsen siger til avisen, at der for tiden er stort momentum i det danske iværksætter-miljø, der har vokset sig stort, og hvor mange tænker globalt helt fra begyndelsen.

Læs også:

Peakon-stifter går all-in og flytter til New York: ”Der er ingen grund til at tage foden af speederen”

Dansk vin-app henter 121 millioner kroner i ny kapitalrunde: Vil sælge vin for en milliard

Dansk eks-Uberchef med milliardfond på jagt efter danske iværksættere

Danske iværksættere har udviklet et virtuelt laboratorium - nu har de fået 65 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere