Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Britisk kapitalfond med dansker i spidsen klar til at investere ‘aggressivt’ i danske startups

Den britiske kapitalfond Balderton Capital er klar til at investere ‘aggressivt’ i danske startups. Fonden har allerede investeret store summer i blandt andet Vivino og Peakon.

Den britiske kapitalfond Balderton Capital, der har danskeren Lars Fjeldsøe-Nielsen som ledende partner, er klar til at investere massivt i det danske startup-miljø.

“Vi kommer helt sikkert til at gå endnu mere aggressivt til værks i Danmark,” siger Lars Fjeldsøe-Nielsen til Børsen.

Balderton har allerede investeret store summer i startup-selskaber fra tech-sektoren herhjemme. Det gælder ikke mindst Vivino og Peakon.

Det kan du læse mere om her: Danske Peakon lander kæmpe kapitaltilskud: Får 230 millioner kroner blot fire år efter etableringen

Lars Fjeldsøe-Nielsen siger til avisen, at der for tiden er stort momentum i det danske iværksætter-miljø, der har vokset sig stort, og hvor mange tænker globalt helt fra begyndelsen.

Læs også:

Peakon-stifter går all-in og flytter til New York: ”Der er ingen grund til at tage foden af speederen”

Dansk vin-app henter 121 millioner kroner i ny kapitalrunde: Vil sælge vin for en milliard

Dansk eks-Uberchef med milliardfond på jagt efter danske iværksættere

Danske iværksættere har udviklet et virtuelt laboratorium - nu har de fået 65 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere