Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Implementering af KMD-system har fordoblet ventetiderne i Middelfart Kommune

Ventetiderne på behandling af sager om hjælpemidler i Middelfart Kommune er blevet mere end fordoblet på grund af implementering af KMD-system.

Implementering af KMD Nexus i Social- og Sundhedsforvaltnignen har mere end fordoblet ventetiderne på håndtering af hjælpemidler i Middelfart Kommune, skriver Fredericia Dagblad

Det er især arbejdet med at flytte data over på det nye system, der har trukket ressourcer ud i implementerings-projektet, der blev igangsat i foråret.

Det har betydet, at forvaltningen har haft færre ressourcer til at behandle de ansøgninger om hjælpemidler, der er indløbet, skriver avisen, der som eksempel fortæller om ansøger, der måtte vente 26 uger på at få bevilget en ny arbejdstol.

Velfærdschef Kitt Lysén Pedersen siger til avisen, at det ikke har været muligt at undgå situationen, selv om forvaltningen har gjort, hvad den kunne.

Hun siger, at det nye system nu er i fuld drift, og at alle data er blevet lagt over i det nye system samt at forvaltningen ‘arbejder på fuld kraft’ på at indhente efterslæbet.

“Der er stadig nogle justeringer, som kan drille en lille smule,” siger hun.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.