Artikel top billede

Huawei tilbyder medarbejderne 287 millioner dollar i bonus for at hjælpe selskabet ud af USA's jerngreb

Kinesiske Huawei vil give selskabets medarbejdere kontante bonusser til en samlet værdi på 287 millioner dollar, hvis de kan hjælpe selskabet af med at overkomme de udfordringer, den amerikanske sortlistning giver.

Huawei har netop været ude og love medarbejderskaren enorme bonusser, hvis de kan hjælpe selskabet med at undvige konsekvenser af den amerikanske sortlistning.

De kontante bonusser løber op i 287 millioner dollar, hvilket svarer til 1,9 milliarder kroner.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Tilbage i maj 2019 valgte den amerikanske regering med Donald Trump i spidsen af sortliste Huawei, hvilket betyder, at amerikanske virksomheder ikke længere må handle med det kinesiske selskab.

Læs også: Huawei får dispensation i USA i sidste øjeblik: Men Trump vil ikke 'lave forretninger' med Huawei

Dette har haft konsekvenser for både Huaweis mobil- og netværksforretning, da selskabet har købt essentielle dele og software af virksomheder i USA.

Sortlistningen kommer efter af amerikanske anklager om statslig spionage gennem Huaweis udstyr. Hvilket der ikke er fremlagt beviser for.

Vil doble løn for næsten alle medarbejdere

Det kinesiske selskab har tidligere meldt ud, at der søges efter andre leverandører omkring i verdenen, og at der allerede er fundet en række nye samarbejdspartnere.

Dette sker som led i planen om at blive uafhæninge af USA.

Læs også: Til morgenmad med Huawei: Her er de tre vigtigste pointer, som jeg fik med fra mødet

De kontante medarbejderbonusser skal ses som en anerkendelse af det arbejde, som de ansatte gør for at imødekomme det amerikanske pres. Det fremgår af en besked, som Huaweis HR-afdeling har givet medarbejderne, skriver Reuters.

De kontante bonusser vil formentlig gå til medarbejdere, der arbejder med forskning og udvikling (R&D) og andre medarbejdere, der arbejder for at bygge en ny forsyningskæde, der går udenom USA, lyder det fra en Huawei-talsmand.

Huawei har desuden planer om, at forboble lønnen indeværende måned for næsten alle 190.000 medarbejdere, skriver nyhedsbureauet.

Læs også: Huawei er klar med eget styresystem som Android-afløser til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.