Artikel top billede

Foto: Niels de Boissezon

Apple kan præsentere ny Macbook om få timer: Dropper forhadt tastatur og får ny større skærm

En helt ny Macbook Pro er lige på trapperne. Med den nye computer vil Apple sige farvel til et forhadt tastatur og samtidig vil selskabet introducere en ny og større skærm.

Apple er på trapperne med en helt ny Macbook Pro, der kan blive lanceret i løbet af de kommende timer.

Det skriver det amerikanske medie Bloomberg.

Ifølge mediet kan den nye Macbook, der vil blive udstyret med en ny og større skærm og et nyt tastatur, allerede blive lanceret i løbet af onsdagen.

Farvel til forhadt tastatur

Med lanceringen af det nye Macbook Pro vil Apple dermed skille sig af med det udskældte såkaldte butterfly-tastatur, som har voldt Apple store problemer og medført massive klager.

Tastaturet har været ramt af voldsom kritik fra brugere, der oplever, at tasterne sætter sig fast og holder op med at virke, og derudover har tastaturet også været kendetegnet ved at larme meget, når der bliver skrevet på det.

Det har tidligere været rapporteret, at afløseren for butterfly-tastaturet vil blive udstyret med en ny sakse-mekanisme i glasfiber.

Ny og større skærm

Udover det nye tastatur vil Apple ifølge Bloomberg også lancere en ny skærmstørrelse på 16-tommer, der kommer til at erstatte den hidtidige skærmstørrelse på 15-tommer.

Bloomberg skriver ligeledes, at Apple udover den nye Macbook Pro også planlægger, at sætte den længeventede Mac Pro til salg inden jul.

Læs også: Her er Apples helt nye superkraftfulde computer: Mød den bomstærke Mac Pro