Artikel top billede

Tre leverandører kunne byde på Social Pension-kontrakt - men Kombit endte med kun et tilbud på bordet: "Vi har haft en god og transparent udbudsproces"

Interview: Netcompany vandt udbuddet om at levere det nye Social Pension Kommune-system med det eneste tilbagestående tilbud. Både Schultz og IBM havde på hver deres måde trukket sig fra forløbet, inden kontrakten skulle tildeles. Kombit blåstempler det konkrete udbud.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Kombit mener, at udbudsprocessen i forbindelse med Social Pension-udbuddet har været til trods for Kombit kun endte med et tilbud
  • Bliv klogere på hvordan de tre prækalificerede leverandører Netcompany, Schultz og IBM forholder sig
  • Få indblik i forløbet
802
4:15 min
Kombit har udpeget Netcompany som leverandør af det nye Social Pension Kommune-system, der efter planen skal gå i luften i slutningen af 2021.

Valget af Netcompany har ligget lige til højrebenet, da de to andre prækvalificerede leverandører til udbuddet, Schultz og IBM, henholdsvis valgte at trække sit tilbud og slet ikke byde på opgaven.

Da tilbuddet fra Netcompany samtidig overholdte alle de kvalitetskriterier, der var opstillet i udbudsmaterialet, var valget af selskabet derfor enkelt.

Selvom Kombit i sidste ende kun skulle tage stilling til, om tilbuddet fra Netcompany opfyldte udbudskriterierne fremfor at vælge mellem flere tilbud, har udbudsproccesen været god, ifølge Kombit.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpe kapitalindsprøjtning til danske Templafy med Christian Lund i spidsen: Lander 375 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Windows 11 lækket: Her er Microsofts kommende styresystem - se det her


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.