Artikel top billede

SimCorp-aktien buldrer i vejret efter positive nyheder

SimCorp-aktien flyver i vejret, efter selskabet fredag morgen har præsenteret gode nyheder.

SimCorp-aktien buldrer i vejret i kølvandet på selskabets kvartalsregnskab, der er blevet offentliggjort fredag morgen.

Umiddelbart efter offentliggørelsen steg aktien med 7,44 procent til kurs 714,5. Siden er den dog faldet lidt igen, og i skrivende stund ligger aktien på kurs 696,5.

Den er steget fra lukkekursen torsdag eftermiddag, hvor den lå på 665.

SimCorp løftede fredag formiddag sløret for et særdeles positivit regnskab for tredje kvartal, hvor selskabet for alvor viser gode takter.

Omsætningen er således steget med 45 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor, mens driftsresultatet er mere end fordoblet.

Det kan du læse mere om her:
SimCorp fortsætter vokseværket: Hæver omsætning og fordobler driftsresultatet.

En betydelig årsag til det flotte regnskab er, at selskabet landede en større asiatisk kunde i 2018, som først kunne indtægtsføres her i tredje kvartal.
Du kan læse interview med topchef Klaus Holse på cw.dk om et øjeblik.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere