Artikel top billede

Nu er Amazon klar med gratis musik-streaming til smartphones

Amazon har lanceret en gratis musikstreaming-app til både iPhones og Android-telefoner, og det fik straks Spotifys aktie til at falde.

Amazon udvider nu sine gratis musik-streaming-tilbud ganske kraftigt, og det har fået Spotifys aktie til at falde med 4,9 procent.

Det skriver CNBC.

Ifølge det amerikanske medie annoncerede Amazon mandag aften, at det nu også vil blive muligt at lytte til selskabets gratis musik-streaming-tjeneste Amazon Music nu via iPhone, Android-telefoner og via Amazons egen tv-boks, Fire TV.

Indtil nu har Amazon Music ellers kun være tilgængelig via Amazons stemmestyrede Echo-højttalere.

Via Amazon Music kan brugerne få gratis adgang til gratis musik-playlister og radiostationer, men tjenesten tilbyder ifølge CNBC ikke helt de samme muligheder, som Spotify eller Apple Music.

Spotify meddelte tidligere året, at selskabet har 113 millioner betalende brugere, og samlet har selskabet 248 millioner aktive brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere