Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Udstilling: Radio24syv lever videre i Helsingør

Danmarks Tekniske Museum har indsamlet dele af indmaden fra Radio24syv kontorer, som vil blive udstillet på museet i Helsingør.

Ved midnat 31. oktober lukkede og slukkede Radio24syv efter otte år i æteren.

I radioens sidste minutter samlede dedikerede lyttere sig på gaden foran radioens hovedkvarter i Vester Farimagsgade i København for at tage en tårevædet afsked med satiredronningen Kirsten Birgit og alle de andre stemmer, som havde fyldt deres ører med taleradio de seneste otte år.

Men nu kan stationens fans atter - bogstaveligt talt - komme helt tæt på nogle af de genstande, som dannede de fysiske rammer bag radioens succes.

Danmarks Tekniske Museum har nemlig indsamlet noget af indmaden fra radioens kontorer, som vil blive udstillet på museet i Helsingør.

Museet har blandt andet sikret sig den mixer, som igennem hele kanalens levetid styrede en stor del af programfladen, herunder det populære satireprogram ”Den Korte Radioavis”.

Ifølge Danmarks Tekniske Museum har Radio24syv været med til at skrive radiohistorie, og derfor er disse genstande bevaringsværdige.

”Radio24syv skriver sig ind i en lang stolt dansk radiohistorie, der strækker sig godt 100 år tilbage. Stationen har udfordret radiosektoren herhjemme med deres nytænkende og grænsebrydende tilgang,” siger museumsinspektør på Danmarks Tekniske Museum, Jacob Thorek Jensen.

Museet vil også gerne give radiokanalens lyttere en stemme i udstillingen.

Derfor søger museet personlige historier og beretninger fra dansker, som har lyttet til radioens programmer.

Hvis man ønsker at bidrage med sin historie, kan man kontakte museet på skj@tekniskmuseum.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.