Artikel top billede

Bog: Et optimistisk bud på fremtidens supertrends

Ny bog skrevet af iværksætter, finansmand og investor Lars Tvede opstiller 50 tommelfingerregler for, hvordan han selv forsøger at vurdere, hvilke tendenser der kommer til at gøre sig gældende fremover og hvilken betydning, de har.

Der er ikke så meget at være bange for, hvis man ser ind i fremtiden. Snarere tværtimod.

Befolkningseksplosionen vil aftage – hvilket allerede ved at ske i vidt mål over meget store dele af verden.

Samtidig fortsætter urbaniseringen, så landdistrikterne affolkes og der vil kunne skaffes mad nok – også uden at vi alle behøver at gøre insekter til en fast del af menuen.

Menneskeheden kommer desuden til at udvikle nye energikilder, hvilket vil give renere luft og mindske problemerne med ophobning af CO2 i atmosfæren og hermed også global opvarmning.

Det er blandt de optimistiske budskaber i ”Supertrends – 50 ting, du bør vide om fremtiden” fra Politikens Forlag.

Bogen er skrevet af iværksætter, finansmand og investor Lars Tvede, der opstiller netop 50 tommelfingerregler for, hvordan han selv forsøger at vurdere hvilke tendenser, der kommer til at gøre sig gældende fremover og hvilken betydning, de har.

Bogen bygger et stykke hen ad vejen videre på pointer fra Lars Tvedes tidligere bøger såsom ”Det Kreative Samfund” og ”Gåsen med de gyldne æg.”

Den rummer desuden en omfattende kildeliste, så man selv kan gå forfatterens pointer efter i sømmene eller læse videre.

Computerworld interviewede i øvrigt Lars Tvede i efteråret. Læs interviewet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.