Artikel top billede

It-giganten Alibaba vil hente svimlende milliardbeløb på børsen

Alibaba forbereder en ny børsnotering, hvor selskabet kan rejse op mod 87 milliarder danske kroner.

Den kinesiske it-gigant Alibaba vil rejse op mod 87 milliarder danske kroner på en ny børsnotering i Hong Kong.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den officielle pris på de udbudte aktier er endnu ikke offentliggjort. Men ifølge Reuters ventes det er Alibaba med børsnoteringen vil rejse mellem 76 milliarder kroner og 87 milliarder kroner til en aktiepris på 176 Hong Kong-dollar.

Alibaba er også noteret på børsen i Wall Street i New York, og den ventede udbudskurs i Hong Kong er 2,9 procent under aktiens lukkekurs i New York.

Der er tale om den største børsnotering i Hong Kong i mere end ni år, og ifølge Reuters kan børsnoteringen fortolkes som et rygstød til byen, der gennem de seneste fem måneder har været scene for massive regeringskritiske demonstrationer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere