Novo Nordisk har i al stilhed skrottet IBM Watson

Novo Nordisk lægger stort projekt med IBM’s kunstige intelligens, Watson, i graven.

Novo Nordisk har lagt selskabets store prestige-projekt med IBM’s kunstige intelligens, Watson, i graven, skriver Finans.

Det sker fire år efter, at de to parter indgik aftalen med IBM om levering af IBM Watson Health, som skulle anvendes til at udvikle nye løsning til diabetespatienter.

“Vi arbejder ikke længere sammen med IBM Watson Health, da vores fokus inden for digital sundhed har udviklet sig i en anden retning, end vi regnede med, da kontrakten blev underskrevet for fire år siden. Vi samarbejder derfor med andre leverandører, der bedre matcher vores behov på området,” meddeler Novo Nordisk til avisen.

IBM’s Watson-aftale med Novo Nordisk var ellers en af de store Watson-projekter, som IBM ville anvende til for alvor at vise, hvad Watson kunne.

I samme periode indgik IBM også en lignende Watson-aftale med den danske rengørings-kæmpe ISS.

Det kan du læse mere om her: IBM Danmark lander kæmpekontrakt med ISS: Skal levere Watson IoT til 25.000 bygninger.

Novo Nordisk har tidligere fortalt vidt og bred om, hvordan selskabet anvender digitalisering og avancerede cognitive business-løsninger i forskning og udvikling.

Det kan du læse mere om her: IBM Danmark ikke i tvivl: Derfor er det tvingende nødvendigt at få vores kunder til at satse på cutting edge-teknologier.

Også Region Hovedstaden har i de senere år trukket sig ud af Watson-samarbejde med IBM. Det skete blot halvandet år efter, at de to parter havde indgået aftale om at anvende Watson i sygehusenes arbejde.

Det kan du læse mere om her: Samarbejdet, der kollapsede: Her er hele historien om Region Hovedstadens kuldsejlede forsøg med IBM's kunstige intelligens, Watson

Læs også:

Her er IBM's store plan, der skal vende mange års nedtur: "Nu har vi den portefølje, der er behov for i denne æra for it-branchen"

Investeringer i kunstig intelligens stiger eksplosivt: Her er de industrier, der kommer til at bruge flest penge i 2019Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Dramatisk tilbagegang i det samlede erhvervsliv - men i telebranchen går det meget godt
Den danske telebranche har foreløbigt klaret sig godt igennem coronakrisen, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Omsætningen er hævet en smule, mens det samlede erhvervsliv er gået dramatisk tilbage.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Bevis værdien ved Vulnerability Management med 4 simple trin
Vulnerability Management kan føles som en endeløs klatretur. Derfor kan du med dette whitepaper få indsigt i hvordan du fokuserer på dine indsatser, beviser værdien af dit program og opnår tillid, budget og anerkendelse med fire simple steps.