Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Streaming: Sådan ser fremtiden ud for DRTV

Det nye DRTV bliver efter nytår det eneste sted, hvor man kan se ungdomskanalerne DR Ultra og DR3. De to kanaler lukker nemlig som flowkanaler 2. januar 2020. Kulturkanalen DR K lukkes derudover helt.

Det er trange tider i Danmarks Radio. DR annoncerede i sidste uge lukningen af en række programmer som konsekvens af de nedskæringer, der blev vedtaget fra politisk hold i den seneste medieaftale.

Dog er der nye tiltag at spore på streaming-fronten. Tidligere på måneden lancerede DR en ny version af DRTV. Med den nye platform er DR’s ambition, at 6 ud af 10 danskere skal bruge DRTV i løbet af en uge.

Det nye DRTV bliver efter nytår det eneste sted, hvor man kan se ungdomskanalerne DR Ultra og DR3. De to kanaler lukker nemlig som flowkanaler 2. januar 2020. Kulturkanalen DR K lukkes derudover helt. Samlet betyder nedskæringerne en betydelig reducering af mængden af flow-tv med 22.500 færre timer fordelt på DR K, DR3, DR2 og DR Ultra.

Dog lancerer DR i samme omgang den digitale kanal DR2+, som vil lave samfunds- og kulturindhold henvendt primært til yngre seere. DR2+ vil udelukkende være tilgængelig på DRTV.

Der er derudover godt nyt til brugere af Android TV. Indtil nu har der ikke været en dedikeret DRTV-løsning til Android TV, men det arbejder DR på ifølge underdirektør i DR Teknologi, Mikkel Müller:

”Vi udvikler hele tiden DRTV, og vi er i gang med udvikling af en app til Android TV, som vi ved er meget efterspurgt,” siger han til FlatpanelsDK. Dog kan Mikkel Müller endnu ikke sige noget om, hvornår appen er klar.

DRTV er ifølge Gallup den næstmest anvendte streamingtjeneste i Danmark efter Netflix.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere