Artikel top billede

Oversigt: Her kan du søge støtte til 5G-projekter

Der er penge at hente, hvis du har en god ide til et 5G-projekt, men mangler finansiering.

Der kan være finansierings-muligheder, hvis du står med en god ide til et 5G-projekt, men ikke har de finansielle muskler til at løfte opgaven.

Sådan lyder det fra Energistyrelsen, der har udarbejdet en liste over de danske og europæiske støtteordninger på området.

De kan ‘hjælpe din virksomhed eller organisation med at løfte den økonomiske byrde,” lyder det fra Energistyrelsen.

Mulighederne tæller blandt andre en række fonde under EU-Kommissionen, Innovationsfonde samt den kommende SMV:Digital.

“Energistyrelsen har også gjort det lettere at få adgang til frekvenser til 5G-forsøg. Nu er det muligt at opnå en forsøgstilladelse til 600 kroner om året, hvis frekvenserne blandt andet ikke skal bruges til udbud af offentlige elektroniske kommunikationsnet eller -tjenester,” lyder det fra Energistyrelsen.

Det kan du læse mere om her: Energistyrelsen åbner for knald-billige 5G-tilladelser i Danmark: Vil udstede forsøgs-tilladelser til 600 kroner om året

Arbejdet med 5G er i fuld gang herhjemme, hvor Ericsson for tiden eksempelvis er ved at bygge TDC's 5G-net.

Det kan du læse mere om her: Ericssons danske topchef begejstret for TDC's Huawei-folk: "De er fantastiske medarbejdere" - her er status på Ericssons store TDC-projekt

Du finder hele listen over støtteordninger her.

Læs også:

Regeringen klar med 5G-handlingsplan: Se den her

5G-plan: TDC og DR skal eksperimentere med ‘network slicing’ - der skal findes en løsning på netneutralitets-principperne

5G vil kunne øge energiforbruget for samlede telenetværk med op til 170 procent

Undersøgelse: Topchefer tager lidt for let på det kommende 5G - efterspørger assistance

Her er regeringens teleudspil: "Med det udspil, som regeringen kommer med nu, er vi med til at forbedre og sikre en langt bedre mobildækning i hele Danmark"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.