Valtechs danske ledelse: Søren Lyager Thingholm (tv.), Sales and Marketing Director, Michael Krogh-Schlichter, administrerende direktør i Valtech Danmark og Kenneth Miepe, Chief Experience Officer.

Veteran overtager ledelsen af danske Valtech: “Jeg begyndte her som telefonsælger i 2004 og har haft stort set alle roller her siden”

Interview: Efter 13 år som dansk direktør for det digitale bureau Valtech rykker Carsten Brogaard Jensen videre til en stilling i den internationale koncern. Den nye landechef er en velkendt skikkelse, der er fundet internt. Mød den nye topchef her.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Hvem der er blevet udnævnt som direktør for Valtechs danske forretning
  • Indblik i selskabets nøgletal
  • Hvad den afgående direktør skal lave
  • Hvilke forretningsområder Valtech satser på
810
4:15 min
Det internationale digitale bureau Valtech har fået ny øverstkommanderende i den danske forretning.

Efter 13 år på posten aftræder Carsten Brogaard Jensen til fordel for en stilling som opkøbsansvarlig for den internationale koncern.

Hans efterfølger er en velkendt herre, der er hentet internt fra den danske afdeling.

Den nye direktør er Michael Krogh-Schlichter, som formelt har overtaget hjørnekontoret 26. november.

Senest kommer han fra en stilling som leverancedirektør, men han har været hele turen igennem firmaet, fortæller han.

"Jeg har været her siden 2004 og stort set hele min karriere med et par små afhoppere ud af huset. Jeg har haft stort set alle roller her i huset."

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Hårde år forude for kinesiske tech-selskaber: Joe Biden ser ud til at fastholde hård kurs mod Kina
Med en nye præsident i Det Hvide Hus kommer en ny Kina-politik. Men umiddelbart ser Joe Biden ud til at fastholde Donald Trumps hårde kurs mod Kina.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.