Artikel top billede

Dansk it-chef mister jobbet efter bijob for underleverandør: 'Ansættelsesforhold bragt til ophør'

Spildevandsselskabet Biofos fyrer it-chef Christian Schmidt Berthelsen, efter at han for et par uger siden blev midlertidigt fritaget for tjeneste.

Danmarks største spildevandsselskab, Biofos, fyrer it-chef Christian Schmidt Berthelsen, skriver Finans.

Det sker efter, at han for to uger siden blev fritaget for tjeneste og hjemsendt, fordi han i årevis har bijobbet for it-leverandøren Seams, der i det seneste års tid har været leverandør til Biofos.

Det kan du læse mere om her: Dansk selskab hjemsender it-chef for at have bijobbet for it-leverandør.

Til Finans meddeler Biofos administrerende direktør, John Buur Christiansen, at parterne er blevet enige om at bringe Christian Schmidt Berthelsens ansættelsesforhold til ophør.

Det skyldes hans ‘relation til en leverandør,’ fremgår det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere