Artikel top billede

Dansk selskab hjemsender it-chef for at have bijobbet for it-leverandør

Det danske spildevandsselskab Biofos har sendt it-chef Christian Schmidt Berthelsen hjem, fordi han i årevis har bijobbet for it-selskabet Seams, der er leverandør til Biofos.

Det københavnske spildevandsselskab Biofos har fritaget it-chef Christian Schmidt Berthelsen for tjeneste og hjemsendt ham.

Det sker ifølge Finans, fordi han i årevis har bijobbet for it-leverandøren Seams, der i det seneste års tid har været leverandør til Biofos.

Ifølge avisen har Christian Schmidt Berthelsen sideløbende med sit job som it-chef i Biofos været territory manager i Seams, hvor han har været ansat på timebasis og gennensnitlig har arbejdet et par timer om ugen.

“Det er utilstedelig opførsel og direkte i strid med vores retningslinjer at tjene penge på at arbejde for en leverandør, og vi bliver nødt til at finde ud af, om der er flere uregelmæssigheder,” siger Biofos-direktør John Buur Christensen til avisen.

Han har endnu ikke besluttet, om sagen skal have yderligere konsekvenser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere