Artikel top billede

Dansk selskab hjemsender it-chef for at have bijobbet for it-leverandør

Det danske spildevandsselskab Biofos har sendt it-chef Christian Schmidt Berthelsen hjem, fordi han i årevis har bijobbet for it-selskabet Seams, der er leverandør til Biofos.

Det københavnske spildevandsselskab Biofos har fritaget it-chef Christian Schmidt Berthelsen for tjeneste og hjemsendt ham.

Det sker ifølge Finans, fordi han i årevis har bijobbet for it-leverandøren Seams, der i det seneste års tid har været leverandør til Biofos.

Ifølge avisen har Christian Schmidt Berthelsen sideløbende med sit job som it-chef i Biofos været territory manager i Seams, hvor han har været ansat på timebasis og gennensnitlig har arbejdet et par timer om ugen.

“Det er utilstedelig opførsel og direkte i strid med vores retningslinjer at tjene penge på at arbejde for en leverandør, og vi bliver nødt til at finde ud af, om der er flere uregelmæssigheder,” siger Biofos-direktør John Buur Christensen til avisen.

Han har endnu ikke besluttet, om sagen skal have yderligere konsekvenser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere