Artikel top billede

Prodata Consult har indledt opkøbsplan med svensk it-konsulenthus - nu er jagten gået ind på den næste: "Vi har dialoger med flere"

Interview: Knap nok er blækket tørt på den kontrakt, der har sikret danske Prodata Consult ejerskabet af det svenske it-konsulenthus Sourcing Network, før Prodata Consult er gået på jagt efter nye opkøbsemner. "Det er klart, at vi arbejder på nogle andre ting," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i Prodata Consults ambitioner på det nordiske marked
  • Disse typer virksomheder kigger Prodata Consult efter
  • Få svaret på, om Prodata Consults direktør Søren Rode har en femårsplan for sit engagement i virksomheden
751
3:45 min
Danske Prodata Consult har med opkøbet af det svenske it-konsulenthus Sourcing Network indledt en nordisk opkøbsplan.

Sourcing Network er det første opkøb, efter at Prodata Consult for over et år siden selv blev overtaget af kapitalfonden Polaris.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany havde brugt flere måneder på at overtage digital tinglysning fra DXC: Nu er al arbejde indstillet og regningen står hen i det uvisse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk e-sportsplatform får plads i det eftertragtede Y Combinator: "Vores første mål er at nå en årlig omsætning på 100 millioner dollar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAP og IBM udvider samarbejde med cloud til finansielle institutioner


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.