Artikel top billede

Kristoffer Ewald er ny topchef for Ourtradehub.

Dansk blockchain-projekt henter ny topchef fra Mærsk-selskab: Skal afløse tidligere dansk top-CIO

Interview: Ourtradehub henter udenlandsdansker med international CIO-erfaring hjem som topchef for at afløse Pernille Geneser. Her er den nye direktørs plan for at skaffe flere kunder. "Jeg har brændt for digitale strategier i mere end femten år, og jeg ser et klart internationalt potentiale i Ourtradehub. Det er derfor, at jeg er gået ind i det," lyder det .

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på Ourtradehubs nye topchef
  • Få indblik i Kristoffer Ewalds karriere
  • Tjek planen for hvordan selskabet skal vokse i og uden for Danmarks grænser
941
4:45 min
Danske Ourtradehub har fundet sin nye topchef, efter den tidligere Bestseller- og Ecco-CIO, Pernille Geneser, stoppede i selskabet ved udgangen af september.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud
Sentia Danmark sælger sit datacenter i Glostrup til hollandske Penta Infra. Salget, der er et led i Sentias strategi om at fokusere på cloud-tjenester, indleder samtidig et nyt partnerskab mellem de to selskaber.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.