Artikel top billede

(Foto: Claus Sjödin)

Mobilepay-topchef stopper efter seks år på posten - hans afløser er allerede fundet

Efter seks år stopper Mark Wraa-Hansen som topchef for Mobilepay.

Den danske mobilbetalings-app Mobilepay siger efter seks år farvel til Mark Wraa-Hansen som topchef.

Han bliver afløst af Claus Bunkenborg, der hidtil har været medlem af direktionen og haft titlen head of solutions and strategy.

Det oplyser Mobilepay i en pressemeddelelse.

Mark Wraa-Hansen fortsætter dog som medlem af bestyrelsen for Mobilepay, hvor han får ansvar for at varetage strategisk dialog med mulige samarbejdspartnere, mens Claus Bunkenborg udover stillingen som topchef hos Mobilepay A/S også kommer til at indtage rollen som bestyrelsesformand for Mobilepay i Finland

”Jeg er super glad for at kunnne meddele, at jeg bliver ny CEO for Mobilepay A/S samt bestyrelsesformand for Mobilepay Finland OY,” skriver Claus Bunkenborg på LinkedIn.

Før Claus Bunkenborg kom til Moblepay var han chef for personal banking hos Danske Bank, og derudover har han været chef for strategi og forretning hos TDC.

Bestyrelsesformand for Mobilepay Jacob Aarup-Andersen betegner Claus Bunkenborg, som en af de mest erfarne kræfter i branchen:

”Med Claus Bunkenborg som CEO får Mobilepay en af Nordens mest erfarne kræfter indenfor forståelse og udvikling af digitale mobile betalinger. Med Mark som medlem af bestyrelsen bliver vi samtidig styrket i at kunne håndtere de mange alliancemuligheder, der konstant opstår i betalingsindustrien,” siger Jacob Aarup-Andersen, bestyrelsesformand for Mobilepay, i en pressemeddelelse.

Læs også: Revolutionerende betalingsmotorvej åbner for direkte kontooverførsler på tværs af nordiske lande i 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere