Artikel top billede

Mobilepay-topchef stopper efter seks år på posten - hans afløser er allerede fundet

Efter seks år stopper Mark Wraa-Hansen som topchef for Mobilepay.

Den danske mobilbetalings-app Mobilepay siger efter seks år farvel til Mark Wraa-Hansen som topchef.

Han bliver afløst af Claus Bunkenborg, der hidtil har været medlem af direktionen og haft titlen head of solutions and strategy.

Det oplyser Mobilepay i en pressemeddelelse.

Mark Wraa-Hansen fortsætter dog som medlem af bestyrelsen for Mobilepay, hvor han får ansvar for at varetage strategisk dialog med mulige samarbejdspartnere, mens Claus Bunkenborg udover stillingen som topchef hos Mobilepay A/S også kommer til at indtage rollen som bestyrelsesformand for Mobilepay i Finland

”Jeg er super glad for at kunnne meddele, at jeg bliver ny CEO for Mobilepay A/S samt bestyrelsesformand for Mobilepay Finland OY,” skriver Claus Bunkenborg på LinkedIn.

Før Claus Bunkenborg kom til Moblepay var han chef for personal banking hos Danske Bank, og derudover har han været chef for strategi og forretning hos TDC.

Bestyrelsesformand for Mobilepay Jacob Aarup-Andersen betegner Claus Bunkenborg, som en af de mest erfarne kræfter i branchen:

”Med Claus Bunkenborg som CEO får Mobilepay en af Nordens mest erfarne kræfter indenfor forståelse og udvikling af digitale mobile betalinger. Med Mark som medlem af bestyrelsen bliver vi samtidig styrket i at kunne håndtere de mange alliancemuligheder, der konstant opstår i betalingsindustrien,” siger Jacob Aarup-Andersen, bestyrelsesformand for Mobilepay, i en pressemeddelelse.

Læs også: Revolutionerende betalingsmotorvej åbner for direkte kontooverførsler på tværs af nordiske lande i 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere