Artikel top billede

Google Maps viser nu vej udenom de mørkeste gyder

Kort-app’en fra Google er i færd med at blive opdateret med data om vejbelysning.

Fremover kan det blive lettere at undgå dunkle gyder og veje, når Googles vejviser-app ’Google Maps’ benyttes.

En nyere betaversion af app’en (version10.31.0) er ifølge Android-forummet XDA Developers ude med funktionen, som er døbt ’Lightning’.

Funktionen eksisterer fortsat på forsøgsbasis, hvorfor den nye app endnu ikke kan give nogen visualisering af hvordan lyssætningen er i bybilledet endnu. Gader med tilstrækkelig vejbelysning vil dog blive fremhævet, lyder det.

Det tyder ikke på, at ’Lightning’-funktionen er begrænset til nogle geografiske områder endnu, men som med andre Google-features, bliver funktionen med al sandsynlig afprøvet i udvalgte markeder først.

Ifølge XDA’s blog er Indien et sandsynligt sted, funktionen vil få sin debut, når denne er færdigudviklet.

Læs også: Helt lukket: Google blokerer for smart genvej til at installere Google-apps på Huaweis nye top-telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere