Artikel top billede

Budkrigen om Just Eat fortsætter: Hollandsk investeringsfond hæver købstilbud med over to milliarder

Den hollandske investeringsfond Prosus NV har netop forhøjet sit oprindelig bud på den danskstartede take away-portal Just Eat. Købstilbuddet overstiger det udspil, som konkurrenten Takeaway.com tidligere har fremlagt.

Budkrigen om det danskstartede Just Eat fortsætter.

Take away-portalen har netop modtaget endnu et bud fra den hollandske investeringsfond Prosus NV, der værdiansætter selskabet til 45 milliarder kroner.

Prosus har tidligere budt på selskabet. Det takkede investorerne takkede dog nej til. I denne omgang har Prosus hævet buddet med 4,2 procent, hvilket svarer til en pris per aktie på 7,4 britiske pund.

Læs også: Just Eat er endt midt i budkrig efter købstilbud: Modtager nyt bud på 42,6 milliarder kroner

Den første køber, der kom på banen, var den hollandske madportal Takeaway.com. Købstilbuddet fra selskabet, der opererer på samme marked, svarer til en værdi per aktie på 7,1 britiske pund.

Det skriver Bloomberg News.

Det hollandske investeringsselskab forsøger ifølge mediet at overvinde investorerne og udkonkurrere rivalen Takeaway.com.

Just Eat, der er børsnoteret i England, har bedt sine investorer om at vente med en stillingtagen, indtil buddet er blevet evalueret af selskabets ledelse, skriver mediet.

Indtil videre har Just Eats ledelse rådgivet investorerne til at takke ja til buddet fra Takeaway.com, der er en sammenlignelig spiller på markedet, for at kunne drage fordel af selskabets teknologi og opnå en hurtigere opskalering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere