Artikel top billede

Just Eat er endt midt i budkrig efter købstilbud: Modtager nyt bud på 42,6 milliarder kroner

Iværksætteren Jesper Buchs livsværk, take away portalen Just Eat, har fået endnu et købstilbud fra et udenlandsk investeringsfirma. Tilbuddet kommer mens Just Eat er midt i en sammenlægning med den hollandske konkurrent Takeaway.com.

Take away-portalen Just Eat er midt i en fusion med den hollandske konkurrent Takeaway.com.

Men nu er Danmarks største madportal endt midt i en budkrig efter endnu et hollandsk firma har afleveret et købstilbud til bestyrelsen.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Det er investeringsfirmaet Prosus NV, der også er interesseret i at købe sig ind i den danskstartede platform. Selskabet tilbyder 710 pence per aktie, og værdisætter dermed selskabet til 4,9 milliarder pund eller hvad der svarer til omkring 42,6 milliarder kroner.

Læs også: Just Eat opkøbt af hollandsk takeaway-gigant: Ukendt dansker står til at score milliardgevinst

Bestyrelsen har allerede takket nej til det seneste bud fra Prosus NV, og derfor går selskabet nu ud med tilbuddet direkte til Just Eats aktionærer.

"Vi vil give aktionærerne muligheden for at overveje det her bud, fordi det er i deres bedste interesse. Det er derfor, vi fremlægger det her," siger Bob van Dijk, der er topchef i Prosus NV, ifølge avisen.

Tidligere har en af hovedaktionærerne bag Just Eat, Eminence Capital, meldt ud, at man mener at det igangværende købstilbud fra Takeaway.com er en grov undervurdering af selskabet.

Læs mere her: Storaktionær vil spænde ben for sammenlægning af Just Eat og Takeaway.com
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere