Artikel top billede

Stort amerikansk konsulenthus køber dansk it-succes

Det amerikanske konsulenthus Bain & Company køber det fremadstormende danske it-konsulenthus Qvartz. Overtagelsen forventes at falde på plads næste år.

Amerikanske Bain & Company, der er et af verdens største konsulenthuse, har været på opkøbstogt i Skandinavien.

Selskabet har netop indgået aftale om at købe det danske it-konsulenthus Qvartz i en handel, der forventes at falde på plads næste år.

Det skriver Børsen.

"Vi er nødt til at se på, hvordan Bain kan vokse hurtigere og i en større skala i Norden. Qvartz har været ekstremt succesfulde i det skandinaviske marked, og derfor giver det rigtig god mening for os at slå os sammen med dem, så vi for alvor kan gå efter at blive nummer et i norden," siger Dan Kuzmic, leder af den nordiske region hos Bain & Company, ifølge mediet.

I fremtiden vil Qvartz-navnet blive udskiftet med Bain & Company i Danmark. Konsulenthuset blev stiftet tilbage i 2002 af Henrik Beck og Torsten Hvidt.

Læs også: Nyt it-selskab vil kombinere klassiske konsulentydelser med data: "Den kombination af kompetencer er svær at finde og i høj efterspørgsel hos kunderne"

I fremtiden skal Qvartz, der kommer ind under Bain, have kontor i København, Stockholm, Oslo og Finland, fremgår det. Parterne løfter ikke sløret for købsprisen.

Qvartz har oplevet en hastig vækst den seneste årrække. I løbet af de sidste fire år er omsætningen blevet hævet med 79 procent. I samme periode er bruttoresultatet hævet med 75 procent til 550 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.