McAfee melder sig ind i kampen om at overtage resterne af Symantec

McAfee er klar til at købe rivalen Symantecs forbruger-rettede forretning, NortonLifeLock Inc. Dermed intensiveres interessen om det store sikkerhedsselskab, der har en værdi af over 100 milliarder kroner.

It-sikkerhedsvirksomheden McAfee, der er ejet af Intel og kapitalfondene TPG og Thomas Bravo, melder sig ind i kampen om at købe resterne af sikkerhedsvirksomhed Symantec.

Mcafee overvejer lige nu at byde ind på den langvarige rival Symantecs forbrugerforretning NortonLifeLock, der har en markedsværdi på over 100 milliarder kroner.

Det erfarer Wall Street Journal.

NortonLifeLock dækker blandt andet det meget udbredte antivirus-program Norton samt en lang række sikkerheds-løsninger, der henvender sig til privatforbrugerne.

Tidligere hed selskabet Symantec, men da Broadcom for godt en måned siden købte Symantecs enterprise-forretningen for 10,7 milliarder dollar, skiftede den resterende forretningen, kundeforretningen, navn til NortonLifeLock.

Med i Broadcoms handel fulgte rettighederne til navnet Symantec.

Det kan du læse mere om her: Broadcom på trapperne med opkøb af Symantec i kæmpe milliardhandel

McAfee er angiveligt interesseret i at sammenlægge selskabets egen kundeforretning med kundeforretningen hos NortonLifeLock.

Ingen af selskaberne har kommenteret historien.

Det er ifølge Wall Street Journal først sandsynligt at en eventuel aftale vil komme på plads i løbet af det nye år.

Store kapitalfonde er med i kampen
Interessen fra McAfee kommer kort tid efter, at kapitalfondene Permira og Advent International kom med et milliardbud på sikkerhedsselskabet.

De to kapitalfonde har ifølge Wall Street Journal tidligere været klar til at lægge 16 milliarder dollar for selskabet.

Et salg af Symantecs forbrugerforretning kører uafhængigt at salget af Symantecs enterprise-forretning, lyder det.

Advent International har tidligere ejet danske KMD.

Symantec har i Danmark en håndfuld medarbejdere og omsætter for godt 10 millioner kroner om året fra hovedkvarteret på Østerbro i København.

Læs også:
Kapitalfonde vil overtage Symantec: Lægger milliard-tilbud på bordet

Symantecs topchef stopper med omgående virkning på grund af syg far - aktiekurs styrtdykker

Verdens største sikkerhedsfirma fyrer otte procent af medarbejderne

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud strategy 2020 - fokus på management teknologier til hybrid cloud og multi cloud samt compliance aspektet

På Cloud Strategy 2020 tegner vi billedet af en cloud-verden, der strækker sig langt ud over landegrænserne, og hvor mange valg skal træffes, hvis du skal have fuldt udbytte. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

29. september 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Nvidia RTX 3080 til test: Her sættes en ny standard – og trods prisen er det på mange måder et stærkt køb
Der er ikke nogen tvivl om, at der er krummer i Nvidias nye high-end grafikkort. Det ligner endda et særdeles godt køb trods den høje pris.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.