McAfee melder sig ind i kampen om at overtage resterne af Symantec

McAfee er klar til at købe rivalen Symantecs forbruger-rettede forretning, NortonLifeLock Inc. Dermed intensiveres interessen om det store sikkerhedsselskab, der har en værdi af over 100 milliarder kroner.

It-sikkerhedsvirksomheden McAfee, der er ejet af Intel og kapitalfondene TPG og Thomas Bravo, melder sig ind i kampen om at købe resterne af sikkerhedsvirksomhed Symantec.

Mcafee overvejer lige nu at byde ind på den langvarige rival Symantecs forbrugerforretning NortonLifeLock, der har en markedsværdi på over 100 milliarder kroner.

Det erfarer Wall Street Journal.

NortonLifeLock dækker blandt andet det meget udbredte antivirus-program Norton samt en lang række sikkerheds-løsninger, der henvender sig til privatforbrugerne.

Tidligere hed selskabet Symantec, men da Broadcom for godt en måned siden købte Symantecs enterprise-forretningen for 10,7 milliarder dollar, skiftede den resterende forretningen, kundeforretningen, navn til NortonLifeLock.

Med i Broadcoms handel fulgte rettighederne til navnet Symantec.

Det kan du læse mere om her: Broadcom på trapperne med opkøb af Symantec i kæmpe milliardhandel

McAfee er angiveligt interesseret i at sammenlægge selskabets egen kundeforretning med kundeforretningen hos NortonLifeLock.

Ingen af selskaberne har kommenteret historien.

Det er ifølge Wall Street Journal først sandsynligt at en eventuel aftale vil komme på plads i løbet af det nye år.

Store kapitalfonde er med i kampen
Interessen fra McAfee kommer kort tid efter, at kapitalfondene Permira og Advent International kom med et milliardbud på sikkerhedsselskabet.

De to kapitalfonde har ifølge Wall Street Journal tidligere været klar til at lægge 16 milliarder dollar for selskabet.

Et salg af Symantecs forbrugerforretning kører uafhængigt at salget af Symantecs enterprise-forretning, lyder det.

Advent International har tidligere ejet danske KMD.

Symantec har i Danmark en håndfuld medarbejdere og omsætter for godt 10 millioner kroner om året fra hovedkvarteret på Østerbro i København.

Læs også:
Kapitalfonde vil overtage Symantec: Lægger milliard-tilbud på bordet

Symantecs topchef stopper med omgående virkning på grund af syg far - aktiekurs styrtdykker

Verdens største sikkerhedsfirma fyrer otte procent af medarbejderne

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.