Artikel top billede

Broadcom på trapperne med opkøb af Symantec i kæmpe milliardhandel

En handel på 10 milliarder dollar for opkøbet af Symantecs enterprise-forretning kan være lige rundt om hjørnet. Tilbuddet kommer en måned efter de to parter måtte droppe de seneste købsforsøg.

Den amerikanske virksomhed Broadcom er tæt på et opkøb af Symantecs eneterprise-forretning til en pris på intet mindre end 10 milliard dollar.

Det svarer til 66,6 milliarder kroner, og kommer efter det mislykkedes selskabet at købe hele Symantec.

Det skriver The Wall Street Journal.

Købstilbuddet forventes allerede at blive annonceret senere torsdag, men ifølge det amerikanske medie kan den officielle udmelding stadig nå at blive ændret.

Læs også: Vestager retter sigtekornet mod chipkæmpen Broadcom: Kan få kæmpe EU-bøde

Broadcom forsøgte ellers at købe hele selskabet, men ifølge det amerikanske medie Cnet røg planerne på gulvet, fordi Symantec ikke ville acceptere den pris, Broadcom var villig til at betale.

Men nu forsøger det amerikanske selskab altså endnu engang, men kun med et bud på enterprise-delen af Symantec.

Prisen på 10 milliarder dollar for enterprise-forretningen er mange penge, da hele Symantic har en aktuel markedsværdi på 12,6 milliarder dollar.

Læs også: Donald Trump siger nej til verdenshistoriens største tech-opkøb: Forbyder Broadcom at købe Qualcomm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere