Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Broadcom på trapperne med opkøb af Symantec i kæmpe milliardhandel

En handel på 10 milliarder dollar for opkøbet af Symantecs enterprise-forretning kan være lige rundt om hjørnet. Tilbuddet kommer en måned efter de to parter måtte droppe de seneste købsforsøg.

Den amerikanske virksomhed Broadcom er tæt på et opkøb af Symantecs eneterprise-forretning til en pris på intet mindre end 10 milliard dollar.

Det svarer til 66,6 milliarder kroner, og kommer efter det mislykkedes selskabet at købe hele Symantec.

Det skriver The Wall Street Journal.

Købstilbuddet forventes allerede at blive annonceret senere torsdag, men ifølge det amerikanske medie kan den officielle udmelding stadig nå at blive ændret.

Læs også: Vestager retter sigtekornet mod chipkæmpen Broadcom: Kan få kæmpe EU-bøde

Broadcom forsøgte ellers at købe hele selskabet, men ifølge det amerikanske medie Cnet røg planerne på gulvet, fordi Symantec ikke ville acceptere den pris, Broadcom var villig til at betale.

Men nu forsøger det amerikanske selskab altså endnu engang, men kun med et bud på enterprise-delen af Symantec.

Prisen på 10 milliarder dollar for enterprise-forretningen er mange penge, da hele Symantic har en aktuel markedsværdi på 12,6 milliarder dollar.

Læs også: Donald Trump siger nej til verdenshistoriens største tech-opkøb: Forbyder Broadcom at købe Qualcomm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere