Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Broadcom på trapperne med opkøb af Symantec i kæmpe milliardhandel

En handel på 10 milliarder dollar for opkøbet af Symantecs enterprise-forretning kan være lige rundt om hjørnet. Tilbuddet kommer en måned efter de to parter måtte droppe de seneste købsforsøg.

Den amerikanske virksomhed Broadcom er tæt på et opkøb af Symantecs eneterprise-forretning til en pris på intet mindre end 10 milliard dollar.

Det svarer til 66,6 milliarder kroner, og kommer efter det mislykkedes selskabet at købe hele Symantec.

Det skriver The Wall Street Journal.

Købstilbuddet forventes allerede at blive annonceret senere torsdag, men ifølge det amerikanske medie kan den officielle udmelding stadig nå at blive ændret.

Læs også: Vestager retter sigtekornet mod chipkæmpen Broadcom: Kan få kæmpe EU-bøde

Broadcom forsøgte ellers at købe hele selskabet, men ifølge det amerikanske medie Cnet røg planerne på gulvet, fordi Symantec ikke ville acceptere den pris, Broadcom var villig til at betale.

Men nu forsøger det amerikanske selskab altså endnu engang, men kun med et bud på enterprise-delen af Symantec.

Prisen på 10 milliarder dollar for enterprise-forretningen er mange penge, da hele Symantic har en aktuel markedsværdi på 12,6 milliarder dollar.

Læs også: Donald Trump siger nej til verdenshistoriens største tech-opkøb: Forbyder Broadcom at købe Qualcomm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere