Artikel top billede

Microsoft lancerer nyt phishing-værktøj: Giver overblik over aktuelle phishing-kampagner

Microsoft har netop lanceret et nyt Office 365-værktøj, der gør det nemmere for de sikkerhedsansvarlige at tage kampen op med phishing-angreb.

Microsoft har netop rullet en ny funktion ud i Office 365 Advanced Threat Protection (ATP).

Funktionen kaldes Campaign Views. Den giver brugeren et overblik over de aktuelle phishing-kampagner - hvornår er de begyndt, hvilken udbredelse har de, hvor mange er ramt og hvilke IP-adresser og domæner bruges i angrebene.

Du kan læse mere om værktøjet i denne blogpost.

Værktøjet giver også indsigt i, om nogen i virksomheden har klikket på et af de risikable links.

Alt sammen vigtig viden for en sikkerhedsansvarlig.

I første omgang er det nye værktøj kun tilgængeligt for brugere af Office 365 Advanced Threat Protection Plan 2, Office 365 E5, Microsoft 365 E5 och Microsoft 365 E5 Security, skriver Computerworlds svenske søstermedie Techworld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere