Artikel top billede

Microsoft lancerer nyt phishing-værktøj: Giver overblik over aktuelle phishing-kampagner

Microsoft har netop lanceret et nyt Office 365-værktøj, der gør det nemmere for de sikkerhedsansvarlige at tage kampen op med phishing-angreb.

Microsoft har netop rullet en ny funktion ud i Office 365 Advanced Threat Protection (ATP).

Funktionen kaldes Campaign Views. Den giver brugeren et overblik over de aktuelle phishing-kampagner - hvornår er de begyndt, hvilken udbredelse har de, hvor mange er ramt og hvilke IP-adresser og domæner bruges i angrebene.

Du kan læse mere om værktøjet i denne blogpost.

Værktøjet giver også indsigt i, om nogen i virksomheden har klikket på et af de risikable links.

Alt sammen vigtig viden for en sikkerhedsansvarlig.

I første omgang er det nye værktøj kun tilgængeligt for brugere af Office 365 Advanced Threat Protection Plan 2, Office 365 E5, Microsoft 365 E5 och Microsoft 365 E5 Security, skriver Computerworlds svenske søstermedie Techworld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane