Artikel top billede

Ny TDC-boss rydder op i Nuudays ledelseslag: Fjerner hver fjerde chef

Den nye topchef for TDC-selskabet Nuuday, Michael Moyell Juul, er gået i gang med at slanke selskabets ledelseslag markant. Hver fjerde chefpost skal fjernes.

TDC-selskabet Nuudays nye topchef, Michael Moyell Juul, er blot en måned efter sin tiltræden gået i gang med at rydde op i ledelseslaget.

Ifølge Børsen indfører han en fladere struktur, der betyder, at Nuudays ledelseslag skæres ned fra de nuværende fem til tre.

Det betyder, at de nuværende 235 chefposter skal reduceres til 175 inden udgangen af første kvartal 2020, skriver avisen.

Michael Moyell Juul siger til avisen, at inspirationen til den nye struktur er blevet hentet hos Spotify, hvor de forskellige faggrupper i såkaldte tribes og squads arbejder på tværs af organisationen mod et fælles mål.

“Vi er i et konkurrentbillede, hvor tingene sker hurtigere, og derfor skal vi også være hurtigere. Nu tilpasser vi os den virkelighed," siger Michael Moyell Juul til Børsen.

TDC blev i sommer opdelt i to selvstændige selskaber.

Det ene er Nuuday, der rummer de kundevendte tjenester som YouSee, TDC Erhverv, Fullrate, Telmore, Hiper, Blockbuster og det nye Relatel.

Det andet er TDC NetCo - nu TDC Net - med alle netværks-områderne som Dansk Kabel TV, it-drift, indkøb og logistisk, netværk, wholesale og alle TDC’s teknikere.

Det kan du læse mere om her: TDC klar med to selvstændige selskaber: Er nu delt op i to.

Michael Moyell Juul blev udnævnt som topchef for Nuuday i midten af november.

Det kan du læse mere om her: TDC klar med ny topchef for Nuuday: Jaap Postma forlader Danmark

Umiddelbart efter skiftede selskabet ud i direktionen, hvilket du kan læse mere om her: TDC ansætter to nye direktører til Nuuday: Finansdirektør stopper
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Test Manager med agilt mindset

Banedanmark

IT-medarbejder

Politiets Efterretningstjeneste

Netværks- og/eller firewallspecialister i PET
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere