Artikel top billede

Ny TDC-boss rydder op i Nuudays ledelseslag: Fjerner hver fjerde chef

Den nye topchef for TDC-selskabet Nuuday, Michael Moyell Juul, er gået i gang med at slanke selskabets ledelseslag markant. Hver fjerde chefpost skal fjernes.

TDC-selskabet Nuudays nye topchef, Michael Moyell Juul, er blot en måned efter sin tiltræden gået i gang med at rydde op i ledelseslaget.

Ifølge Børsen indfører han en fladere struktur, der betyder, at Nuudays ledelseslag skæres ned fra de nuværende fem til tre.

Det betyder, at de nuværende 235 chefposter skal reduceres til 175 inden udgangen af første kvartal 2020, skriver avisen.

Michael Moyell Juul siger til avisen, at inspirationen til den nye struktur er blevet hentet hos Spotify, hvor de forskellige faggrupper i såkaldte tribes og squads arbejder på tværs af organisationen mod et fælles mål.

“Vi er i et konkurrentbillede, hvor tingene sker hurtigere, og derfor skal vi også være hurtigere. Nu tilpasser vi os den virkelighed," siger Michael Moyell Juul til Børsen.

TDC blev i sommer opdelt i to selvstændige selskaber.

Det ene er Nuuday, der rummer de kundevendte tjenester som YouSee, TDC Erhverv, Fullrate, Telmore, Hiper, Blockbuster og det nye Relatel.

Det andet er TDC NetCo - nu TDC Net - med alle netværks-områderne som Dansk Kabel TV, it-drift, indkøb og logistisk, netværk, wholesale og alle TDC’s teknikere.

Det kan du læse mere om her: TDC klar med to selvstændige selskaber: Er nu delt op i to.

Michael Moyell Juul blev udnævnt som topchef for Nuuday i midten af november.

Det kan du læse mere om her: TDC klar med ny topchef for Nuuday: Jaap Postma forlader Danmark

Umiddelbart efter skiftede selskabet ud i direktionen, hvilket du kan læse mere om her: TDC ansætter to nye direktører til Nuuday: Finansdirektør stopper




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere