Ny TDC-boss rydder op i Nuudays ledelseslag: Fjerner hver fjerde chef

Den nye topchef for TDC-selskabet Nuuday, Michael Moyell Juul, er gået i gang med at slanke selskabets ledelseslag markant. Hver fjerde chefpost skal fjernes.

TDC-selskabet Nuudays nye topchef, Michael Moyell Juul, er blot en måned efter sin tiltræden gået i gang med at rydde op i ledelseslaget.

Ifølge Børsen indfører han en fladere struktur, der betyder, at Nuudays ledelseslag skæres ned fra de nuværende fem til tre.

Det betyder, at de nuværende 235 chefposter skal reduceres til 175 inden udgangen af første kvartal 2020, skriver avisen.

Michael Moyell Juul siger til avisen, at inspirationen til den nye struktur er blevet hentet hos Spotify, hvor de forskellige faggrupper i såkaldte tribes og squads arbejder på tværs af organisationen mod et fælles mål.

“Vi er i et konkurrentbillede, hvor tingene sker hurtigere, og derfor skal vi også være hurtigere. Nu tilpasser vi os den virkelighed," siger Michael Moyell Juul til Børsen.

TDC blev i sommer opdelt i to selvstændige selskaber.

Det ene er Nuuday, der rummer de kundevendte tjenester som YouSee, TDC Erhverv, Fullrate, Telmore, Hiper, Blockbuster og det nye Relatel.

Det andet er TDC NetCo - nu TDC Net - med alle netværks-områderne som Dansk Kabel TV, it-drift, indkøb og logistisk, netværk, wholesale og alle TDC’s teknikere.

Det kan du læse mere om her: TDC klar med to selvstændige selskaber: Er nu delt op i to.

Michael Moyell Juul blev udnævnt som topchef for Nuuday i midten af november.

Det kan du læse mere om her: TDC klar med ny topchef for Nuuday: Jaap Postma forlader Danmark

Umiddelbart efter skiftede selskabet ud i direktionen, hvilket du kan læse mere om her: TDC ansætter to nye direktører til Nuuday: Finansdirektør stopper
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen.


Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.