Artikel top billede

Bog: Den amerikanske Svend Brinkmann insisterer på, at der er håb

Verden er af lave. Klimaforandringer, fattigdom, krig. Alt er fucked. Men der er håb. I hvert fald ifølge Mark Manson, hvis nye bog ”Alt er fucked” netop er udkommet på dansk.

Verden er af lave. Klimaforandringer, fattigdom, krig. Alt er fucked. Men der er håb.

I hvert fald ifølge Mark Manson, hvis nye bog ”Alt er fucked” netop er udkommet på dansk.

Mark Manson er amerikansk forfatter, tidligere dating-coach og blogger, som skriver om det moderne liv med alt, hvad det indebærer af parforhold, kultur og psykologi.

Han udgav i 2016 bestselleren ”Kunsten at være fucking ligeglad”, hvori han kritiserer den kvalmende positive selvhjælps- og selvudviklingsindustri. På denne måde kan man karakterisere Manson som en amerikansk pendant til Svend Brinkmann.

Vi omtaler oftest hjernen i ental, hvorimod Manson bemærker at hjernen er opdelt i hhv. en ”tænkende” og ”følende” del, der er ekstremt dårlige til at tale med hinanden.

Ifølge Manson bliver vi overraskende nok ikke styret af vores tænkende hjerne. Det er den følende hjerne, som er i førersædet. Denne påstand bakker Manson op med hjælp fra psykologien og filosofien.

Vi kan ikke eliminere smerte, kaos og tragedier. Men hvis vi skaber vores egne historier, kan vi skabe en håbefuld fremtid for os selv. Vi mennesker kan så at sige konstruere fortællingen om vores egen fremtid og – måske – skabe en verden, som er lidt mindre fucked.

Fakta: Alt er f*cked: En bog om håb. Forfatter: Mark Manson (på dansk ved Peter Carstens). Forlaget Memoris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.