Artikel top billede

Staten ændrer priserne for brug af it-systemer: Pris for brug af Navision Stat sænkes med mere end 16 procent

Moderniseringsstyrelsen ændrer priserne for brug af en række statslige it-systemer som Navision Stat, IndFak og Statens Lønløsning. Se de nye priser her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se de nye priser for de statslige institutionernes it-abonnementer
  • Prisen for brug af Navision Stat sænkes markant - se hvorfor.
  • Prisen for andre systemer stiger. Se hvilke her.
380
2 min
Det bliver billigere for de statslige institutioner at anvende en række af Moderniseringsstyrelsens it-systemer - og dyrere at anvende andre.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.