BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Stig Abildsø, stifter af Wingmen Solutions.

Stig Abildsø har været på medarbejderrov hos Atea

Konsulenthuset Wingmen Solutions, som Stig Abildsø står bag, har hugget over halvdelen af selskabets medarbejdere hos konkurrenten Atea.

Wingmen Solutions har været på medarbejderrov hos konkurrenten Atea.

Stig Abildsø, der er stifter af selskabet, fortæller til Børsen, at 60 til 70 procent af medarbejderskaren i Wingmen kommer fra Atea.

Da iværksætteren stiftede selskabet for to år siden, lagde han heller ikke skjul på, at han ville gå på medarbejderjagt hos konkurrenterne, skriver mediet.

De fleste af Wingmen-medarbejdere, der kommer fra Atea, har tidligere arbejdet under ham i konsulenthuset Axcess, som han solgte til Atea for 317 millioner kroner tilbage i 2014.

Læs også: Stig Abildsøs Wingmen Solutions har tredoblet overskuddet på et enkelt år: "Toppen er gået rigtigt fint, men bunden har været helt ekstrem"

Det var Stig Abildsøs andet it-selskab, som han byggede op for bunden og solgte for et større millionbeløb.

Wingmen Solutions er blevet stiftet af tidligere Axcess-topchef Kåre Christensen, tidligere salgsdirektør Morten Kolind og Stig Abildsø, der nu fortæller til Børsen, at selskabet også vil blive sat til salg en dag.

"De er også sultne efter at sælge på et tidspunkt, men ingen ved, om der går fem, 10 eller 15 år," siger Stig Abildsø til mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere