Artikel top billede

Stig Abildsø, stifter af Wingmen Solutions.

Stig Abildsø har været på medarbejderrov hos Atea

Konsulenthuset Wingmen Solutions, som Stig Abildsø står bag, har hugget over halvdelen af selskabets medarbejdere hos konkurrenten Atea.

Wingmen Solutions har været på medarbejderrov hos konkurrenten Atea.

Stig Abildsø, der er stifter af selskabet, fortæller til Børsen, at 60 til 70 procent af medarbejderskaren i Wingmen kommer fra Atea.

Da iværksætteren stiftede selskabet for to år siden, lagde han heller ikke skjul på, at han ville gå på medarbejderjagt hos konkurrenterne, skriver mediet.

De fleste af Wingmen-medarbejdere, der kommer fra Atea, har tidligere arbejdet under ham i konsulenthuset Axcess, som han solgte til Atea for 317 millioner kroner tilbage i 2014.

Læs også: Stig Abildsøs Wingmen Solutions har tredoblet overskuddet på et enkelt år: "Toppen er gået rigtigt fint, men bunden har været helt ekstrem"

Det var Stig Abildsøs andet it-selskab, som han byggede op for bunden og solgte for et større millionbeløb.

Wingmen Solutions er blevet stiftet af tidligere Axcess-topchef Kåre Christensen, tidligere salgsdirektør Morten Kolind og Stig Abildsø, der nu fortæller til Børsen, at selskabet også vil blive sat til salg en dag.

"De er også sultne efter at sælge på et tidspunkt, men ingen ved, om der går fem, 10 eller 15 år," siger Stig Abildsø til mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere