Fuji Xerox skifter navn og dropper Xerox - for alvor på vej ind på de europæiske markeder

Tech-giganten Fuji Xerox skifter navn og brand og kapper alle teknologiske bånd til Xerox.

Joint venture-selskabet Fuji Xerox vil være helt sin egen og skifter nu navn og brand, ligesom selskabet vil løsrive sig helt fra Xerox’ teknologiske platform.

Fra 1. april 2021 skifter selskabet således navn til Fujifilm Business Innovation, meddeler det.

Det sker samtidig med, at Fuji Xerox’ samarbejds-kontrakt med amerikanske Xerox udløber.

Det sker nemlig med udgangen af marts 2021. Aftalen betyder i dag, at Fuji Xerox, der har hovedkvarter i Japan, alene kan operere i Asien, mens Xerox selv sidder på de øvrige regioner.

Fra 1. april 2021 er banen imidlertid åben, og det agter Fuji Xerox under det nye navn at benytte sig. Ikke mindst er de europæiske og amerikanske markeder i sigtekornet.

Fujifilm Business Innovation meddeler, at selskabets fokus vil ligge på dels den eksisterende printer- og dokumentforretning, dels på nye områder som cloud, AI og Internet of Things.

Fuji Xerox har som joint venture mellem japanske Fujifilm og amerikanske Xerox mere end 50 år på bagen.

Med udløbet af aftalen frigøres selskabet imidlertid helt fra Xerox.

Topchef Kouichi Tamai meddeler, at frigørelsen fra Xerox vil gøre det muligt at ‘tage forretningsbeslutninger mere effektivt, når det gælder investeringer i nye forretningsområder, etablering af alliancer samt opkøb med et globalt perspektiv.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt seminar: Styrk økonomistyringen i en krisetid med AI og robotter

Det stiller store krav til virksomhedens økonomistyring. Blandt andet fordi det er blevet sværere end nogensinde at tage bestik af virksomhedens økonomi, konkurrence- og driftssituation på selv den korte bane. Få inspiration til at komme i gang med at styrke økonomistyringen med AI og ML på grundlag af konkrete input og erfaringer.

24. september 2020 | Læs mere


Cloud strategy 2020 - fokus på management teknologier til hybrid cloud og multi cloud samt compliance aspektet

På Cloud Strategy 2020 tegner vi billedet af en cloud-verden, der strækker sig langt ud over landegrænserne, og hvor mange valg skal træffes, hvis du skal have fuldt udbytte. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

29. september 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Vil du med på vej mod den moderne dataestate?
At gøre data tilgængelig, men hurtigst og med de færreste ressourcer, er de første og nødvendige skridt mod en moderne dataestate. Tiden er inde til, at du bevæger dig ned af den digitale landevej, der fører til hurtige og konsistente svar på simple forretningsspørgsmål. Vi giver her et bud på, hvordan du kommer igang.