Artikel top billede

Fuji Xerox skifter navn og dropper Xerox - for alvor på vej ind på de europæiske markeder

Tech-giganten Fuji Xerox skifter navn og brand og kapper alle teknologiske bånd til Xerox.

Joint venture-selskabet Fuji Xerox vil være helt sin egen og skifter nu navn og brand, ligesom selskabet vil løsrive sig helt fra Xerox’ teknologiske platform.

Fra 1. april 2021 skifter selskabet således navn til Fujifilm Business Innovation, meddeler det.

Det sker samtidig med, at Fuji Xerox’ samarbejds-kontrakt med amerikanske Xerox udløber.

Det sker nemlig med udgangen af marts 2021. Aftalen betyder i dag, at Fuji Xerox, der har hovedkvarter i Japan, alene kan operere i Asien, mens Xerox selv sidder på de øvrige regioner.

Fra 1. april 2021 er banen imidlertid åben, og det agter Fuji Xerox under det nye navn at benytte sig. Ikke mindst er de europæiske og amerikanske markeder i sigtekornet.

Fujifilm Business Innovation meddeler, at selskabets fokus vil ligge på dels den eksisterende printer- og dokumentforretning, dels på nye områder som cloud, AI og Internet of Things.

Fuji Xerox har som joint venture mellem japanske Fujifilm og amerikanske Xerox mere end 50 år på bagen.

Med udløbet af aftalen frigøres selskabet imidlertid helt fra Xerox.

Topchef Kouichi Tamai meddeler, at frigørelsen fra Xerox vil gøre det muligt at ‘tage forretningsbeslutninger mere effektivt, når det gælder investeringer i nye forretningsområder, etablering af alliancer samt opkøb med et globalt perspektiv.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere