Artikel top billede

Fuji Xerox skifter navn og dropper Xerox - for alvor på vej ind på de europæiske markeder

Tech-giganten Fuji Xerox skifter navn og brand og kapper alle teknologiske bånd til Xerox.

Joint venture-selskabet Fuji Xerox vil være helt sin egen og skifter nu navn og brand, ligesom selskabet vil løsrive sig helt fra Xerox’ teknologiske platform.

Fra 1. april 2021 skifter selskabet således navn til Fujifilm Business Innovation, meddeler det.

Det sker samtidig med, at Fuji Xerox’ samarbejds-kontrakt med amerikanske Xerox udløber.

Det sker nemlig med udgangen af marts 2021. Aftalen betyder i dag, at Fuji Xerox, der har hovedkvarter i Japan, alene kan operere i Asien, mens Xerox selv sidder på de øvrige regioner.

Fra 1. april 2021 er banen imidlertid åben, og det agter Fuji Xerox under det nye navn at benytte sig. Ikke mindst er de europæiske og amerikanske markeder i sigtekornet.

Fujifilm Business Innovation meddeler, at selskabets fokus vil ligge på dels den eksisterende printer- og dokumentforretning, dels på nye områder som cloud, AI og Internet of Things.

Fuji Xerox har som joint venture mellem japanske Fujifilm og amerikanske Xerox mere end 50 år på bagen.

Med udløbet af aftalen frigøres selskabet imidlertid helt fra Xerox.

Topchef Kouichi Tamai meddeler, at frigørelsen fra Xerox vil gøre det muligt at ‘tage forretningsbeslutninger mere effektivt, når det gælder investeringer i nye forretningsområder, etablering af alliancer samt opkøb med et globalt perspektiv.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere