Artikel top billede

Fuji Xerox skifter navn og dropper Xerox - for alvor på vej ind på de europæiske markeder

Tech-giganten Fuji Xerox skifter navn og brand og kapper alle teknologiske bånd til Xerox.

Joint venture-selskabet Fuji Xerox vil være helt sin egen og skifter nu navn og brand, ligesom selskabet vil løsrive sig helt fra Xerox’ teknologiske platform.

Fra 1. april 2021 skifter selskabet således navn til Fujifilm Business Innovation, meddeler det.

Det sker samtidig med, at Fuji Xerox’ samarbejds-kontrakt med amerikanske Xerox udløber.

Det sker nemlig med udgangen af marts 2021. Aftalen betyder i dag, at Fuji Xerox, der har hovedkvarter i Japan, alene kan operere i Asien, mens Xerox selv sidder på de øvrige regioner.

Fra 1. april 2021 er banen imidlertid åben, og det agter Fuji Xerox under det nye navn at benytte sig. Ikke mindst er de europæiske og amerikanske markeder i sigtekornet.

Fujifilm Business Innovation meddeler, at selskabets fokus vil ligge på dels den eksisterende printer- og dokumentforretning, dels på nye områder som cloud, AI og Internet of Things.

Fuji Xerox har som joint venture mellem japanske Fujifilm og amerikanske Xerox mere end 50 år på bagen.

Med udløbet af aftalen frigøres selskabet imidlertid helt fra Xerox.

Topchef Kouichi Tamai meddeler, at frigørelsen fra Xerox vil gøre det muligt at ‘tage forretningsbeslutninger mere effektivt, når det gælder investeringer i nye forretningsområder, etablering af alliancer samt opkøb med et globalt perspektiv.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere