Artikel top billede

Fuji Xerox skifter navn og dropper Xerox - for alvor på vej ind på de europæiske markeder

Tech-giganten Fuji Xerox skifter navn og brand og kapper alle teknologiske bånd til Xerox.

Joint venture-selskabet Fuji Xerox vil være helt sin egen og skifter nu navn og brand, ligesom selskabet vil løsrive sig helt fra Xerox’ teknologiske platform.

Fra 1. april 2021 skifter selskabet således navn til Fujifilm Business Innovation, meddeler det.

Det sker samtidig med, at Fuji Xerox’ samarbejds-kontrakt med amerikanske Xerox udløber.

Det sker nemlig med udgangen af marts 2021. Aftalen betyder i dag, at Fuji Xerox, der har hovedkvarter i Japan, alene kan operere i Asien, mens Xerox selv sidder på de øvrige regioner.

Fra 1. april 2021 er banen imidlertid åben, og det agter Fuji Xerox under det nye navn at benytte sig. Ikke mindst er de europæiske og amerikanske markeder i sigtekornet.

Fujifilm Business Innovation meddeler, at selskabets fokus vil ligge på dels den eksisterende printer- og dokumentforretning, dels på nye områder som cloud, AI og Internet of Things.

Fuji Xerox har som joint venture mellem japanske Fujifilm og amerikanske Xerox mere end 50 år på bagen.

Med udløbet af aftalen frigøres selskabet imidlertid helt fra Xerox.

Topchef Kouichi Tamai meddeler, at frigørelsen fra Xerox vil gøre det muligt at ‘tage forretningsbeslutninger mere effektivt, når det gælder investeringer i nye forretningsområder, etablering af alliancer samt opkøb med et globalt perspektiv.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere