Artikel top billede

Samsung præsenterer nyt AI-projekt - kalder det et "kunstigt menneske"

Samsung har netop introduceret en ny video-chatbot, som selskabet kalder et "kunstigt menneske."

Sydkoreanske Samsung har netop løftet sløret for det, som selskabet kalder et "kunstigt menneske."

Det drejer sig om en video-chatbot, der tager form som et menneske, som man skal kunne kommunikere med.

Den nye teknologi, der kaldes Neon og baseres på kunstig intelligens, simulerer en menneskelig interaktion.

Det skriver CNBC.

Den nye video-chatbot skal eksempelvis kunne bruges til kundeservice, hvor en kunde kan snakke med den virtuelle assistent, der ifølge Samsung kan svare på forespørgsler i løbet af få millisekunder.

"Over tid vil Neon kunne fungere som tv-værter, talspersoner og skuespillere. Eller bare som venner," oplyser Samsung ifølge CNBC.

Læs også: Samsung klar med to atypiske smartphones: Sender dyre light-modeller på gaden

Den nye Neon-teknologi blev præsenteret af selskabets vicepræsident, Sebastian Seung, ved den årlige elektronikmesse CES i Las Vegas.

Planen er at sælge servicen på licens til virksomheder og privatkunder, fremgår det. Der er dog ikke fastsat priser eller lanceringsdato endnu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere