Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Apple News runder 100 millioner brugere

Apples nyhedsservice, Apple News, har rundet 100 millioner månedlige aktive brugere.

Tech-giganten Apple har opnået en milepæl for Apple News.

Nyhedsservicen har netop rundet 100 millioner aktive brugere om måneden. Ved samme periode sidste år lå tallet på 85 millioner.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Apple News er kun tilgængeligt i et begrænset antal lande. Danmark er endnu ikke et af dem.

Det er derimod USA, Storbritannien, Canada og Australien, hvor de 100 millioner brugere er fordelt.

Læs mere: Apple missede vigtige mål: Tim Cooks årsløn faldet med 70 millioner kroner - se hans årsløn her

Apple News er en gratis service fra selskabet, hvor nyheder og journalistik fra et bredt udvalg af medier samles.

Der findes også en betalingsversion, Apple News+, der koster 67 kroner om måneden, hvor endnu mere materiale er tilgængeligt.

Abonnementstallene for de betalende brugere har Apple dog ikke offentliggjort.

I løbet af 2029 offentliggjorte Apple en række nye services såsom streamingtjenesten Apple TV+, en videospilservice og et nyt kreditkort.

Det kan du læse mere om her: Apple bevæger sig hastigt mod nye forretningsmodeller: Forventer kraftig vækst i iPhonen som abonnementsordning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere