Artikel top billede

TDC-koncerndirektør har udskiftet TDC's sikkerhedschef - har brug for 'skandinavisk ledelsesstil'

TDC udskiftede i november sin sikkerhedschef, der står i spidsen for et team på 60 personer. Ud røg briten Ray Stanton, ind kom svenskeren Niclas Jalvinger.

TDC indsatte i november svenskeren Niclas Jalvinger som ny sikkerhedschef, hvor han afløste briten Ray Stanton, der dermed nåede omkring to år på posten som det danske selskabs øverste sikkerhedschef.

Det skete på grund af et behov for andre kompetencer på posten, siger koncerndirektør Jens Aaløse til ITWatch.

“Vi havde brug for større faglighed, vi havde brug for et markant bedre lederskab, vi havde brug for en anden form for personlig integritet til sikkerhedsmæssigt både fysisk og i cyberspace at understøtte den overordnede strategiske udvikling af TDC,” lyder det fra koncerndirektøren.

Jens Aaløse siger til mediet, at han ‘kunne se,’ at tingene ikke fungerede godt nok i afdelingen, og at der efter hans mening har været brug for en mere skandinavisk og inkluderende ledelsesstil på posten som chef for TDC’s sikkerhedsafdeling, der består af omkring 60 medarbejdere.

Niclas Jalvinger har tidligere arbejdet for Volvo og Ericsson og været udstationeret mange steder i verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere