Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC-koncerndirektør har udskiftet TDC's sikkerhedschef - har brug for 'skandinavisk ledelsesstil'

TDC udskiftede i november sin sikkerhedschef, der står i spidsen for et team på 60 personer. Ud røg briten Ray Stanton, ind kom svenskeren Niclas Jalvinger.

TDC indsatte i november svenskeren Niclas Jalvinger som ny sikkerhedschef, hvor han afløste briten Ray Stanton, der dermed nåede omkring to år på posten som det danske selskabs øverste sikkerhedschef.

Det skete på grund af et behov for andre kompetencer på posten, siger koncerndirektør Jens Aaløse til ITWatch.

“Vi havde brug for større faglighed, vi havde brug for et markant bedre lederskab, vi havde brug for en anden form for personlig integritet til sikkerhedsmæssigt både fysisk og i cyberspace at understøtte den overordnede strategiske udvikling af TDC,” lyder det fra koncerndirektøren.

Jens Aaløse siger til mediet, at han ‘kunne se,’ at tingene ikke fungerede godt nok i afdelingen, og at der efter hans mening har været brug for en mere skandinavisk og inkluderende ledelsesstil på posten som chef for TDC’s sikkerhedsafdeling, der består af omkring 60 medarbejdere.

Niclas Jalvinger har tidligere arbejdet for Volvo og Ericsson og været udstationeret mange steder i verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere