Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC-koncerndirektør har udskiftet TDC's sikkerhedschef - har brug for 'skandinavisk ledelsesstil'

TDC udskiftede i november sin sikkerhedschef, der står i spidsen for et team på 60 personer. Ud røg briten Ray Stanton, ind kom svenskeren Niclas Jalvinger.

TDC indsatte i november svenskeren Niclas Jalvinger som ny sikkerhedschef, hvor han afløste briten Ray Stanton, der dermed nåede omkring to år på posten som det danske selskabs øverste sikkerhedschef.

Det skete på grund af et behov for andre kompetencer på posten, siger koncerndirektør Jens Aaløse til ITWatch.

“Vi havde brug for større faglighed, vi havde brug for et markant bedre lederskab, vi havde brug for en anden form for personlig integritet til sikkerhedsmæssigt både fysisk og i cyberspace at understøtte den overordnede strategiske udvikling af TDC,” lyder det fra koncerndirektøren.

Jens Aaløse siger til mediet, at han ‘kunne se,’ at tingene ikke fungerede godt nok i afdelingen, og at der efter hans mening har været brug for en mere skandinavisk og inkluderende ledelsesstil på posten som chef for TDC’s sikkerhedsafdeling, der består af omkring 60 medarbejdere.

Niclas Jalvinger har tidligere arbejdet for Volvo og Ericsson og været udstationeret mange steder i verden.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere