TDC-koncerndirektør har udskiftet TDC's sikkerhedschef - har brug for 'skandinavisk ledelsesstil'

TDC udskiftede i november sin sikkerhedschef, der står i spidsen for et team på 60 personer. Ud røg briten Ray Stanton, ind kom svenskeren Niclas Jalvinger.

TDC indsatte i november svenskeren Niclas Jalvinger som ny sikkerhedschef, hvor han afløste briten Ray Stanton, der dermed nåede omkring to år på posten som det danske selskabs øverste sikkerhedschef.

Det skete på grund af et behov for andre kompetencer på posten, siger koncerndirektør Jens Aaløse til ITWatch.

“Vi havde brug for større faglighed, vi havde brug for et markant bedre lederskab, vi havde brug for en anden form for personlig integritet til sikkerhedsmæssigt både fysisk og i cyberspace at understøtte den overordnede strategiske udvikling af TDC,” lyder det fra koncerndirektøren.

Jens Aaløse siger til mediet, at han ‘kunne se,’ at tingene ikke fungerede godt nok i afdelingen, og at der efter hans mening har været brug for en mere skandinavisk og inkluderende ledelsesstil på posten som chef for TDC’s sikkerhedsafdeling, der består af omkring 60 medarbejdere.

Niclas Jalvinger har tidligere arbejdet for Volvo og Ericsson og været udstationeret mange steder i verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?