Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Apples aktiekurs vil fortsætte vild fremgang, vurderer analytiker

Apples aktiekurs steg med 86 procent i 2019. Og alt tyder på, at den markante fremgang vil fortsætte, vurderer analytiker.

Apples massive kurs-fremgang vil fortsætte i 2020, hvor selskabets markedsværdi meget vel vil kunne to billioner dollar.

Det vurderer analytiker i Loup Ventures, Gene Munster, over for Yahoo Finance.

Analysehuset mener, at Apples iPhone-salg er særdeles godt positioneret til stor vækst i 2020 blandt forbrugerne, der har taget godt imod de seneste udgaver af iPhone.

Desuden forventer analysehuset stor vækst i salget af AppleWatch - helt op til 20-30 procent over de kommende år. Dette vil ske som direkte følge af forbrugernes stigende fokus på helbred og sundhed.

Loup Ventures vurderer, at Apple i 2020 vil lancere fem nye iPhones, hvoraf de to vil være klar til 5G. Typisk præsenterer Apple tre iPhones ad gangen.

Analysehuset ser et kursmål på 350 i 2020 for Apple, hvis aktiekurs lige nu ligger på 309,6.

Det vil i givet fald give Apple en markedsværdi på 1,7 billioner dollar.

Læs også: Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere