Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Apples aktiekurs vil fortsætte vild fremgang, vurderer analytiker

Apples aktiekurs steg med 86 procent i 2019. Og alt tyder på, at den markante fremgang vil fortsætte, vurderer analytiker.

Apples massive kurs-fremgang vil fortsætte i 2020, hvor selskabets markedsværdi meget vel vil kunne to billioner dollar.

Det vurderer analytiker i Loup Ventures, Gene Munster, over for Yahoo Finance.

Analysehuset mener, at Apples iPhone-salg er særdeles godt positioneret til stor vækst i 2020 blandt forbrugerne, der har taget godt imod de seneste udgaver af iPhone.

Desuden forventer analysehuset stor vækst i salget af AppleWatch - helt op til 20-30 procent over de kommende år. Dette vil ske som direkte følge af forbrugernes stigende fokus på helbred og sundhed.

Loup Ventures vurderer, at Apple i 2020 vil lancere fem nye iPhones, hvoraf de to vil være klar til 5G. Typisk præsenterer Apple tre iPhones ad gangen.

Analysehuset ser et kursmål på 350 i 2020 for Apple, hvis aktiekurs lige nu ligger på 309,6.

Det vil i givet fald give Apple en markedsværdi på 1,7 billioner dollar.

Læs også: Disse it-aktier har gjort aktionærerne stenrige i 2019: Danske SimCorp og cBrain steget mere end 60 procent - mens andre danske it-firmaer har været dyre bekendtskaber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere