Artikel top billede

Amazon fyrer medarbejdere for at lække kunders e-mail-adresser og telefonnumre

Flere medarbejdere er blevet afskediget hos Amazon for at lække kunders telefonnumre og e-mail-adresser til tredjeparter.

Amazon har fyret ukendt antal medarbejdre for at lække kunders e-mail-adresser og telefonnumre til tredjeparter.

Det skriver Bloomberg på baggrund af en e-mail, som Amazon har rundsendt til de berørte kunder.

"Vi skriver for at lade dig vide, at din e-mail-adresse og telefonnummer er blevet videregivet til en tredjepart af en Amazon-medarbejder, hvilket har brudt vores regler. Som følge af det er den ansvarlige medarbejder blevet opsagt, og vi støtter enhver retshåndhævelse i en retssag," lyder det i e-mailen, der fortsætter:

"Ingen andre oplysninger fra din konto er blevet videregivet. Det er ikke resultatet af noget, som du har gjort, og du behøver ikke at gøre noget."

Amazon oplyser til Bloomberg, at det drejer sig om flere medarbejdere, men den Seattle-baserede it-gigant, ønsker hverken at oplyse, hvor mange medarbejdere, der er blevet opsagt, eller hvor mange kunder, som er berørt.

Læs også: AWS lukker og slukker for den sidste af 7.500 Oracle-servere: Se hvordan medarbejderne fejrer det med jubel og champagne her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere