Artikel top billede

Amazon fyrer medarbejdere for at lække kunders e-mail-adresser og telefonnumre

Flere medarbejdere er blevet afskediget hos Amazon for at lække kunders telefonnumre og e-mail-adresser til tredjeparter.

Amazon har fyret ukendt antal medarbejdre for at lække kunders e-mail-adresser og telefonnumre til tredjeparter.

Det skriver Bloomberg på baggrund af en e-mail, som Amazon har rundsendt til de berørte kunder.

"Vi skriver for at lade dig vide, at din e-mail-adresse og telefonnummer er blevet videregivet til en tredjepart af en Amazon-medarbejder, hvilket har brudt vores regler. Som følge af det er den ansvarlige medarbejder blevet opsagt, og vi støtter enhver retshåndhævelse i en retssag," lyder det i e-mailen, der fortsætter:

"Ingen andre oplysninger fra din konto er blevet videregivet. Det er ikke resultatet af noget, som du har gjort, og du behøver ikke at gøre noget."

Amazon oplyser til Bloomberg, at det drejer sig om flere medarbejdere, men den Seattle-baserede it-gigant, ønsker hverken at oplyse, hvor mange medarbejdere, der er blevet opsagt, eller hvor mange kunder, som er berørt.

Læs også: AWS lukker og slukker for den sidste af 7.500 Oracle-servere: Se hvordan medarbejderne fejrer det med jubel og champagne her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere