Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

Google står til at runde økonomisk milepæl om få timer: Hold øje med børskursen

Det er kun få promiller, der adskiller søgegiganten og internetgigantens Google fra at runde en historisk milepæl.

Om få timer åbner den amerikanske fondsbørs Nasdaq, hvor Googles moderselskabs aktie, Alphabet Inc er snublende nær på at nå en samlet markedsværdi på 1.000 millarder dollar.

Det svarer til 6,72 billioner danske kroner.

Selskabets aktiekurs er i øjeblikket på 1.440 dollar. Stiger aktien med blot 0,67 procent under dagens handelssession, vil Google passere den forjættede milepæl.

Den amerikanske børs åbner 14. januar 2020 klokken 15.30 dansk tid.

Dermed vil selskabet for første gang træde ind i den eksklusive ’trillion dollar club’ af virksomheder, hvis aktieværdi (i dollar) måles med 12 betydende cifre.

Klubben tæller i forvejen de tre teknologi-tenorer, Apple, Amazon og Microsoft.

Apple klarede bedriften for første gang i august 2018, efterfulgt af Amazon i september 2018 og Microsoft i april 2019. Siden er Apples samlede værdi steget til 1.390 milliarder dollar.

Målt på markedsværdi er det saudiarabiske olieselskab Saudi Aramco klodens mest værdifulde børsnoterede virksomhed med en samlet aktieværdi der rundede 2.100 milliarder amerikanske dollar omkring årsskiftet.

Se også:
Overhaler både Apple og Amazon efter regnskab: Nu er Microsoft verdens mest værdifulde selskab

Dødt løb i billion-ræset: Så tæt er Apple og Amazon på at runde fænomenal milepæl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere