Artikel top billede

Jeff Bezos beskyldes for at bryde indisk lovgivning: Tilbyder en milliard dollar til at bringe indiske forretninger online

Amazon har været kritiseret for at benytte ufine forretningsmetoder i Indien, der skader lokale forretninger. Som modtræk tilbyder Jeff Bezos nu at investere en milliard dollar i at få de indiske købmænd online.

Amazon med Jeff Bezos i spidsen har været på charmeoffensiv i Indien.

Iført traditionel indisk beklædning har Amazon-topchefen tilbudt at investere en milliard dollar i at få lokale, indiske forretninger online.

Tilbuddet kommer i kølvandet på en stærk kritik af Amazon, der har været beskyldt for at bryde indisk lovgivning ved at give store rabatter og diskriminere mindre forretninger ved at promovere store spillere.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Denne uge har den indiske konkurrencekommission indledt en undersøgelse af eventuelle brud på konkurrencereglerne.

Læs også: Amazon fyrer medarbejdere for at lække kunders e-mail-adresser og telefonnumre

Tilbuddet fra Jeff Bezos går på at opføre digitale centre i 100 indiske byer, der skal hjælpe lokale forretninger med at sælge varer online. Derudover tilbyder tech-giganten hjælp til markedsføring og support.

Den samlede investering på én milliard dollar vil således føre til, at 10 millioner indiske forretninger kommer online og muliggøre eksport for 10 milliarder dollar frem til 2025, skriver nyhedsbureauet.

Budskabet blev overleveret af Jeff Bezos selv ved et større event i den indiske hovedstad New Delhi, hvor 3.000 lokale forretninger var præsenteret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere