Artikel top billede

Jeff Bezos beskyldes for at bryde indisk lovgivning: Tilbyder en milliard dollar til at bringe indiske forretninger online

Amazon har været kritiseret for at benytte ufine forretningsmetoder i Indien, der skader lokale forretninger. Som modtræk tilbyder Jeff Bezos nu at investere en milliard dollar i at få de indiske købmænd online.

Amazon med Jeff Bezos i spidsen har været på charmeoffensiv i Indien.

Iført traditionel indisk beklædning har Amazon-topchefen tilbudt at investere en milliard dollar i at få lokale, indiske forretninger online.

Tilbuddet kommer i kølvandet på en stærk kritik af Amazon, der har været beskyldt for at bryde indisk lovgivning ved at give store rabatter og diskriminere mindre forretninger ved at promovere store spillere.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Denne uge har den indiske konkurrencekommission indledt en undersøgelse af eventuelle brud på konkurrencereglerne.

Læs også: Amazon fyrer medarbejdere for at lække kunders e-mail-adresser og telefonnumre

Tilbuddet fra Jeff Bezos går på at opføre digitale centre i 100 indiske byer, der skal hjælpe lokale forretninger med at sælge varer online. Derudover tilbyder tech-giganten hjælp til markedsføring og support.

Den samlede investering på én milliard dollar vil således føre til, at 10 millioner indiske forretninger kommer online og muliggøre eksport for 10 milliarder dollar frem til 2025, skriver nyhedsbureauet.

Budskabet blev overleveret af Jeff Bezos selv ved et større event i den indiske hovedstad New Delhi, hvor 3.000 lokale forretninger var præsenteret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere