Artikel top billede

Jeff Bezos beskyldes for at bryde indisk lovgivning: Tilbyder en milliard dollar til at bringe indiske forretninger online

Amazon har været kritiseret for at benytte ufine forretningsmetoder i Indien, der skader lokale forretninger. Som modtræk tilbyder Jeff Bezos nu at investere en milliard dollar i at få de indiske købmænd online.

Amazon med Jeff Bezos i spidsen har været på charmeoffensiv i Indien.

Iført traditionel indisk beklædning har Amazon-topchefen tilbudt at investere en milliard dollar i at få lokale, indiske forretninger online.

Tilbuddet kommer i kølvandet på en stærk kritik af Amazon, der har været beskyldt for at bryde indisk lovgivning ved at give store rabatter og diskriminere mindre forretninger ved at promovere store spillere.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Denne uge har den indiske konkurrencekommission indledt en undersøgelse af eventuelle brud på konkurrencereglerne.

Læs også: Amazon fyrer medarbejdere for at lække kunders e-mail-adresser og telefonnumre

Tilbuddet fra Jeff Bezos går på at opføre digitale centre i 100 indiske byer, der skal hjælpe lokale forretninger med at sælge varer online. Derudover tilbyder tech-giganten hjælp til markedsføring og support.

Den samlede investering på én milliard dollar vil således føre til, at 10 millioner indiske forretninger kommer online og muliggøre eksport for 10 milliarder dollar frem til 2025, skriver nyhedsbureauet.

Budskabet blev overleveret af Jeff Bezos selv ved et større event i den indiske hovedstad New Delhi, hvor 3.000 lokale forretninger var præsenteret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.