Artikel top billede

Photo by Austin Distel on Unsplash (Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

10 spændende it-leder job: Lige nu er der ledige stillinger hos PET, Danske Spil og Netcompany

Vi har fundet 10 lederjob, der er netop nu er ledige hos blandt andet Politiets Efterretningstjeneste, Danske Spil og Netcompany.

I denne uge har vi fokus på leder-stillinger i Danmark. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende organisationer som Politiets Efterretningstjeneste, Danske Spil og Netcompany.

Hver uge vil du kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, f.eks. branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget der frister.

Systime Solutions søger erfaren teamleder til IT-udviklingsteam, Aarhus

Vi søger en kompetent, omhyggelig og udadvendt teamleder til vores IT-udviklingsteam. Du får ansvar for teamets drift og udvikling af services og for teamets 9 medarbejdere.

IT-udviklingsteamets mission er at bygge de bedste systemer til udvikling og distribution af de bedste undervisningsmaterialer. Teamet samarbejder tæt sammen med brugere og kunder og med kolleger fra andre teams. Teamet består p.t. af 8 udviklere og en UX’er. Du har teamlederkolleger i Systime Solutions og Forlaget Systime, og du refererer til den digitale direktør.

Arbejdstiderne er semi-fleksible, så du kan opnå en fornuftig balance mellem arbejde og familie/fritid. Vi arbejder i 2-ugers sprints. I opgaveløsningen er der stor frihed under stort ansvar.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger teamleder og lead enterprisearkitekt med bred indsigt i arkitektur, Brøndby

Arkitektur i Danske Spil er en del af afdelingen Arkitektur og Leverandørstyring og har seks specialister siddende, der lige nu fokuserer på løsningsarkitektur. Teamet er i en proces med at styrke dets kompetencer ved at udvide til enterprise og teknologi-arkitektur samtidig med, at de leverer et API-centreret rammeværk.

Det bliver dit ansvar at forme og styrke vores arkitekturarbejde, mens du også selv påtager dig arbejde med arkitektur. Du vil fungere som mentor og guide for teamet i forhold til metoder og teknologi.

Jobbet kræver en naturlig evne til at opbygge stærke relationer på tværs af Danske Spil. Derudover har du tidligere erfaring med opsætning af arkitektur som praksis, og redskaber du kan drage nytte af i dette henseende.

Læs hele annoncen her.

Krüger Search søger en dygtig Lead Developer som brænder for udvikling til sundhed.dk, København

Vil du være med til at sikre og udvikle banebrydende & innovative løsninger, som gør en forskel for alle borgere i Danmark? Så er chancen her!

Sundhed.dk får løbende tilført store ressourcer og kompetencer, hvilket giver mulighed for at udvikle banebrydende og innovative projekter, som kan være med til at gøre en forskel for både sundhedspersonale såvel som alle borgere i Danmark.

Du får mulighed for at arbejde som både Developer såvel som Lead. Du får en vigtig nøglerolle som lead developer. Du får stor indflydelse og meget varierede opgaver.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger afdelingsleder til understøttelse af fremtidens it, Fredericia

Vær med til at realisere det store uudnyttede potentiale i Office365 og andre digitale værktøjer, der forbinder og understøtter medarbejderne med henblik på at forbedre produktivitet, engagement og samarbejde.

Har du lyst til at være en aktiv del af den grønne omstilling i Danmark og tage en ledende rolle i udviklingen af fremtidens it, er du måske den rette kandidat til jobbet som afdelingsleder for 'IT Leverancer Koncern'.

Som vores nye afdelingsleder for IT Leverancer Koncern står du med baggrund i dine kompetencer og erfaringer på området i spidsen for at realisere det store uudnyttede potentiale i bl.a. Office 365.

Du skal drive adoption og implementeringen af Office365-porteføljen (SharePoint, PowerApps, Power Automate osv.) og sikre den videre succes af vores ServiceNow og andre koncernfælles systemer.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger Technical Team Lead, København

Har du et par års erfaring med systemadministration og lyst til at udfordre dig selv inden for ledelse samtidig med, at du stadig er tæt på teknikken? Og vil du gerne arbejde med forretningskritisk IT-drift og spændende teknologier?

Så er du måske den nye kollega, vi søger som teknisk Team Lead til vores driftsorganisation, Netcompany Operations.

Stillingen er en unik mulighed til dig, der brænder for at prøve dig selv af inden for ledelse, men ikke ønsker at slippe teknikken og arbejdet med IT-drift.

Som team lead kommer du til at stå i spidsen for et mindre delteam i det samlede leveranceteam, hvor du som spillende træner vil have både tekniske arbejdsopgaver og arbejdsopgaver af ledelsesmæssig karakter.

Læs hele annoncen her.

ADDvision a/s søger customer service team lead, Herlev

Har du overblik og kan du skabe et velfungerende Microsoft Business service-team, er det dig vi søger til stillingen som customer service team lead.

Du har erfaring fra en lignende rolle – gerne fra en anden Microsoft Business-partner – men vigtigst af alt har du lyst og evner til at skabe et velfungerende team af motiverede konsulenter, der alle brænder for den gode kundeløsning og service. Du har dyb forståelse for deres hverdag, deres opgaver og for vores kunder.

Dit kendskab til Dynamics NAV, Microsoft Business Central eller Dynamics C5 kombinerer du med dine ledelsesevner og din indsigt i mennesker, og skaber dermed et både professionelt og lærende arbejdsmiljø for dine konsulenter og dit team.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger Business Intelligence Manager til DLG, Fredericia

For Dansk Landbrugs Grovvareselskab a.m.b.a. (DLG) søger vi en forretningsorienteret leder til deres SAP Business Intelligence-afdeling baseret i Fredericia.

Har du solid erfaring med og evner at transformere store mængder data til ledelsesinformation i en brugervenlig og struktureret rapportering? Er du erfaren leder, eller sidder du med ønske om, at ledelse skal være en del af dit næste karriereskridt? Så er stillingen som Manager hos DLG noget for dig!

BI-teamet hos DLG, består, udover lederen, af tre medarbejdere. BI sikrer, at relevant information er let tilgængelig i rette kvalitet og leveret gennem effektiv teknologi. De udarbejder bl.a. rapporteringsløsninger og finansielle modeller samt uddanner organisationen i anvendelsen af nye løsninger.

Læs hele annoncen her.

Politiets Efterretningstjeneste søger sektionsleder til Operativt Teknisk Center i indhentningsafdelingen, Søborg

Vil du arbejde med ledelse af specialister, digital indhentning og avanceret teknisk støtte i den operative del af landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste?

Er du tilmed erfaren, energisk og moderne leder med operativ forståelse?
Så har vi drømmejobbet til dig!

PET´s Operative Tekniske Center (OTC) søger en sektionsleder til "Digital Indhentning og Støtte sektionen", som bl.a. har ansvar for særlig digital indhentning, samt operativ teknisk støtte til PET´s operative enheder.

Du skal på én gang være nede i den tekniske forståelse af sektionens kerneopgaver, men også have en helhedsforståelse for hele PET´s opgaveportefølje og kunne se og agere på tværs af afdelinger og arbejdsområder.

Læs hele annoncen her.

Statens Serum Institut søger sektionsleder til Compliance, København

Vil du være med på compliance-rejsen på Statens Serum Institut? Har du kompetencer inden for personaleledelse, projektledelse, IT, informationssikkerhed og databeskyttelse? Så er du måske vores nye sektionsleder til SSI Compliance.

Som sektionsleder bliver du en del af QA & Compliance-afdelingen på SSI med reference til afdelingschefen. Afdelingen består af 2 sektioner: SSI QA og SSI Compliance, der i alt tæller 15 kolleger, heraf 2 studentermedhjælpere. Du bliver sektionsleder for SSI Compliance, der har ansvaret for fysisk sikkerhed og beredskab, IT-sikkerhed, IT GxP-validering samt dataintegritet og databeskyttelse.

Som leder og projektleder får du en bred kontaktflade internt til alle afdelinger på SSI og eksternt til konsulenter og andre styrelser i Sundheds- og Ældreministeriet med reference fx til Departementet, Datastyrelsen, Rigsrevisionen, Lægemiddelstyrelsen mm.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et it-job? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-stillinger.

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Her er 10 friske it-stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - få overblikket over dem her
På jobjagt? Søg en af disse 10 stillinger lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu